Vår yrkesutbildning Fastighetsvärd sker i samarbete med Arbetsförmedlingen och företag i Sverige som behöver nyanställa. Därför kan vi lugnt säga att detta är en utbildning som är klippt och skuren för dig som behöver ett nytt jobb.

Fastighetsvärd

Som Fastighetsvärd är du fastighetsägarens ansikte utåt och har mycket kundkontakt, allt från besiktning vid in- och utflyttning till trivsel- och trygghetsfrågor i fastigheten.

Vanliga arbetsuppgifter för en fastighetsvärd är till exempel att säkerställa så att hyresgästerna känner sig trygga i sin arbets- och boendemiljö. Som fastighetsvärd har du budgetansvar för ditt eget område och utför t.ex besiktningar vid in- och utflyttning. Även enklare felsökningar, justeringar och reparationer kan ingå. Att var serviceinriktad, tålmodig och att vara en kreativ problemlösare framgångsfaktorer för en fastighetsvärd.

En yrkesutbildning med goda chanser till jobb.

Praktisk eller (ELLPRA0), 100 Poäng
Elkraftsteknik (ELREF0), 100 Poäng
Fastighetsservice VVS (FASFAE0), 100 Poäng
Fastighetsservice byggnader (FASFAS0), 100 Poäng
Systemuppbyggnad (SYSSYT0), 100 Poäng
Värmelära SYSVÄM0), 100 Poäng
Fastighetsförvaltning (FAFFAS0), 100 Poäng
Fastighetskommunikation (FAFFAT0), 100 Poäng
Sanitetsteknik (VVISAN01), 100 Poäng
Luftbehandling (VETLUF0), 100 Poäng
Företagsekonomi (FÖRFÖR01), 100 Poäng
Affärsjuridik (JURAFF), 100 Poäng
Privatjuridik (JURPRI), 100 Poäng
Arbetsplatsförlagd lärande APL

Vi har löpande kostnadsfria informationsträffar varje torsdag kl. 10.00 i Stockholm, Göteborg och Örebro (ingen föranmälan behövs). Kursstarter sker varje måndag på samtliga orter.

Praktik

I slutet av utbildningen Fastighetsvärd får du också praktisera dina nyvunna kunskaper på ett företag i regionen. Förutom att det breddar dina kunskaper ytterligare, ökar det också dina chanser till en anställning. I vår senaste mätning hade 80% av våra deltagare erhållit anställning inom 90 dagar efter avslutad utbildning.

Utbildningsinformation

Utbildningstid
Våra yrkesutbildningar är individuellt anpassade. Hur lång tid det tar beror på dina förkunskaper. Normal utbildningstid är ca. 1 år.

Nästa utbildningsstart
Nästa start sker i mitten av april på följande orter: Stockholm, Göteborg, Örebro

Pris
Yrkesutbildningarna är kostnadsfria för dig som deltagare. Utbildningsbidrag erhålls från Arbetsförmedlingen. På vissa orter finns även möjlighet till CSN lån om du inte är arbetssökande.

Kontakt
Anders Hällmark
E-post: anders.hallmark@nercia.se
Telefon: 076-805 94 06

Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar
Praktik

I slutet av utbildningen får du möjlighet att praktisera dina nyvunna kunskaper på ett företag i regionen. Förutom att det breddar dina kunskaper ytterligare, ökar det också dina chanser till en anställning.

Individuell anpassning

Våra yrkesutbildningar är anpassade till varje deltagare. De förkunskaper du måste ha för att få börja är matematik och svenskakunskaper motsvarande nioårig grundskola (SFI C-nivå). För vissa utbildningar krävs även matematik samt engelska på gymnasienivå. Yrkesutbildningarna är normalt 30-75 veckor men behöver du bara komplettera någon enstaka kurs för att få ett jobb är det också möjligt.

Branscher

Vi samarbetar med företag inom branscher som processindustri, tillverkningsindustri, installation, fastighet med mera. Företagen har behov av arbetskraft med kompetens inom styr och regler, elkraft, elektronik, fiber, larm m.m. Exempel på yrken är Installationselektriker, Industrielektriker, Larmtekniker, Underhållstekniker/reparatör, Automationstekniker, Fastighetstekniker, Fibertekniker m.m.

Förstudie

Du läser bara precis de delkurser som just du behöver för att nå målet. Vilka det är tar vi gemensamt reda på den förberedande delen som utgör de första tre veckorna av utbildningen. Under den tiden får du också tillfälle att besöka några olika företag i regionen för att du ska få en så bred bild som möjligt inför ditt val av yrkesinriktning.

2019-03-05T13:57:24+02:00