Lediga tjänster 2017-10-02T09:35:34+00:00

Just nu har vi 5 lediga tjänster!

Här hittar du de lediga tjänster vi har just nu. Välkommen med din ansökan!

Vårt uppdrag
Är du en driven person som har lätt för att förstå tekniska sammanhang och lösa problem? Vi söker för Telteks räkning dig som vill arbeta som servicetekniker. Du erbjuds möjligheten att arbeta i ett spännande och expansivt företag med höga ambitioner. Kunderna återfinns främst inom livsmedels- och läkemedelsindustri.

Arbetsuppgifter
Som servicetekniker blir du en del av serviceteamet på fem personer där din primära uppgift är att arbeta med förebyggande och akut underhåll av produktionsutrustning på plats ute hos kund. Arbetet innefattar elektronik, mekanik, felsökning, driftsättning och installation. Du ansvarar själv för att planera upp arbetet och ta kontakt med kund inför besök. Kunderna återfinns i hela Sverige och till viss del övriga Europa. En del av arbetet är förlagt i produktionen, dels i att utföra funktionskontroller av utrustningen innan den installeras hos kund och dels stärka upp i produktionen vid behov.

Arbetet innebär många kontaktytor, både gentemot serviceteamet, andra kollegor samt kunder. Du blir en viktig resurs i Telteks fortsatta expansion.

Din profil
Din utbildningsbakgrund består av gymnasieutbildning, gärna med inriktning elektronik, mekanik eller fordonsel. Vi ser gärna att du även har praktisk erfarenhet av dessa. Utöver detta är det viktigt att du har ett tekniskt kunnande och ett intresse av att förstå den teknik som ligger bakom produkterna i sortimentet. Du bör också ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, eftersom kommunikation kommer att ske på båda dessa språk. Vi ser gärna att du är van vid att arbeta i en affärsdriven organisation med kunden i centrum.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Om kundföretaget
Teltek är Sveriges ledande leverantör av kontrollutrustning för livsmedels- och läkemedelsindustrin. Företaget har 23 anställda och verksamheten omfattar allt från produktutveckling, försäljning, produktion, installation, service och support. I dagsläget säljs ungefär hälften av Telteks produktion i Sverige och hälften på export till ett tiotal olika länder. Teltek har haft en kontinuerlig utveckling och tillväxt sedan starten 1984. Teltek finns i moderna lokaler i Örebro.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Oskar Trulsson

oskar@nercia.se

Typ av tjänst

Servictekniker

Uppdragsgivare

Teltek AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2018-05-14

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Har du erfarenhet av lagerverksamhet och gillar att leda och utveckla verksamhet och människor? Då kan det här vara en tjänst för dig!
Svenska Retursystem ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Arbetsuppgifter
Operations ansvarar för varuflödet till Svenska Retursystems kunder och tar ansvar för samtliga processer kopplade till order och leverans. Återanvändning och retursystem ställer särskilda krav och gängse logistiska teorier kan ibland ställas på ända. Svenska Retursystems fyra lager och produktionsanläggningar ligger i Helsingborg, Mölnlycke, Örebro och Västerås. Planering/Transportlogistik samt Kundservice/Order ligger i Örebro och bedrivs inte i egen regi utan är en outsourcad verksamhet i samarbete med Sonat.

Svenska Retursystems anläggningar består av två verksamheter, en kopplad till tvätt av returenheter och den andra kopplad till logistikverksamhet vilket innefattar godsmottagning, lagerhantering och utlastning, samt lagning av trasiga lådor och pall. Godshanteringen i lagret sker både manuellt och med truckar där en del av hanteringen är helautomatiserad och bygger på AGV truckar.

Anläggningen i Västerås har totalt cirka 45 medarbetare varav 15 tillhör logistik och lagning. Verksamheten är förlagd på dagtid och i skiftverksamhet.

Som driftledare för lager och logistik är dina arbetsuppgifter i första hand att driva logistikverksamheten genom att säkerställa optimal leverans.

Det huvudsakliga arbetet består av:
• Planering, uppföljning och kontroll av det dagliga arbetet.
• Säkerställa driften genom att optimera anläggningens resurser för att främja hållbar utveckling.
• Arbete med logistikrelaterade delar i affärssystemet Jeeves, samt systemet kopplat till AGV truckar.
• Personalrelaterade frågor så som schemaläggning och personalärenden.
• Administrativa uppgifter i form av fakturahantering och kontakt med underleverantörer.

Din profil
Vi söker dig som har bakgrund inom lager och logistik samt erfarenhet av lösningsorienterat arbete. Som person är du öppen, samarbetsvillig och tar stort eget ansvar i arbetet. Du har ett genuint människointresse och ett närvarande ledarskap som genomsyras av Svenska Retursystems värdeord Inkluderande, Empatisk, Handlingskraftig.

Krav för tjänsten:
- Utbildning inom lager och logistik eller motsvarande erfarenhet.
- Minst fem års erfarenhet av arbetsledning inom lager och logistik.
- Mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
- B-körkort.

Meriterande:
- Arbete inom detaljhandeln.
- Arbete med poolingsystem.
- Erfarenhet av förändringsledning.
- Erfarenhet av att driva systematiskt förbättringsarbete metodiskt likt LEAN.
- Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

Övrig information
Placeringsort är anläggningen i Västerås. Du rapporterar till Chef Produktion Mitt och ingår i ledningsfunktionen för logistik och produktionsanläggningen i Västerås.

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 6 maj.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Svenska Retursystem förenklar, effektiviserar och miljöanpassar den svenska dagligvarubranschen genom att driva och utveckla emballagesystem som bygger på återanvändning istället för engångsanvändning. I dagsläget används företagets produkter av omkring 1500 kunder inom den svenska dagligvaruhandeln men vi har även internationell närvaro. Företaget har cirka 140 anställda och finns verksamt på fem orter i landet. Huvudkontoret är i Stockholm.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Ingela Klingvall
076-317 34 20

Typ av tjänst

Driftledare

Uppdragsgivare

Svenska Retursystem AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2018-05-06

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vill du vara med och bidra till ett klimatsmart Sverige, lägre elkostnader och bättre el-lösningar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar? Solinnovation i Värnamo AB fortsätter expandera och gör det nu med sikte på Örebro. Därför söker vi en montör som vill ha möjlighet till utveckling, ett fritt arbete och chansen att påverka sin arbetssituation. Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter
Att vara montör på Solinnovation innebär ett arbete där du monterar de solpaneler som skickats till kund för montage. Dina dagar kommer bland annat bestå av följande:

• Ställningsbyggande
• Montering av infästningssystem
• Montering, inkoppling och inställning av solpanelerna
• Igångsättning av anläggningen
• En del kundkontakt

Solinnovation har kunder inom en radie av 10–15 mil runt Örebro, men även på lite längre avstånd. Du kommer till en början ligga ute på jobb ca 8 dagar i månaden under spridda perioder. Stor del av jobbet kommer du få lära dig på plats av erfarna montörer i företaget.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ. Du har en hantverkarådra i dig och gillar att arbeta ute på fält utan en fast arbetsplats. Eftersom solpanelerna monteras på tak är det viktigt att du klarar av att jobba på högre höjder. Det är meriterande om du har utbildning inom bygg, el eller har anskaffat dig liknande kunskaper genom tidigare arbete.

Övrig information
Tillträde: efter överenskommelse
Lön: enligt kollektivavtal
Körkort: ett krav

Detta uppdrag är en så kallad hyr-rekrytering, vilket innebär att du kommer vara anställd av Nercia och uthyrd till Solinnovation de första sex månaderna för att sedan gå över i anställning hos Solinnovation.

Om kundföretaget
Solinnovation erbjuder solcellsanläggningar till privatpersoner, lantbrukare, bostadsrättsföreningar och företag. Solinnovation är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde. Vi har kontor i både Örebro och Värnamo. Företaget startades av Pär och Tobias som är två civilingenjörer med ett brinnande intresse för solel. Vi driver företaget med en vision att bidra till lägre elpriser för våra kunder! Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Kontaktperson(er)

Oskar Trulsson
076 805 94 04

Typ av tjänst

Montör

Uppdragsgivare

Solinnovation i Värnamo AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2018-05-12

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Det är högtryck på marknaden vad gäller fönsterförsäljning, därför söker nu Enomic fönster i Örebro industriarbetare som kan bidra under tillverkningen av dessa fönster. Låter detta intressant? Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter
Som medarbetare på Enomic får du en bred roll inom tillverkningen av fönster i materialen pvc och aluminium. Arbetet innefattar bland annat:

• Kapning av profiler
• Montering av aluminium- och PVC fönster
• Köra CNC-maskin

Du arbetar dagtid och kommer vara uthyrd av Nercia bemanning.

Din profil
Vi söker dig som är driven och gillar att arbeta i ett högt tempo där det krävs snabba beslut. Detta samtidigt som du är noggrann och gillar att ta ansvar för de uppgifter som finns för att på bästa sätt leverera utefter kunders behov. Tidigare erfarenhet från montering av olika slag eller CNC är högst meriterande och har du truckkort är även detta ett plus.

Övrig information
Tillträde: omgående
Lön: efter kollektivavtal
Arbetstid: dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Om kundföretaget
Vårt jobb är att utveckla riktigt bra fönster och glaspartier. Samtidigt tillverkar vi de av högsta kvalitet och monterar de på ett smidigt sätt hos våra uppdragsgivare.

Vi har både kunskap och produkter hela vägen från tips och råd till färdig besiktad installation i människors hem. Vi utvecklar och tillverkar fönster och glaspartier i vår egen fabrik i Örebro, vilket vi har gjort i snart 35 år.

Örebro ligger bra till för att snabbt kunna serva kunder över hela Sverige. Service är för övrigt ett av våra honnörsord eftersom vi vet att fönsterbyten är ett stort och viktigt ingrepp i en fastighet. Långsiktighet är ett annat av våra honnörsord. Därför har våra fönster minimalt underhållsbehov och mycket lång livslängd.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Kontaktperson(er)

Oskar Trulsson

Typ av tjänst

Maskinoperatör

Uppdragsgivare

Enomic Förster Sverige AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2018-05-12

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Hector Rail AB fortsätter expandera och söker nu en Chef över Operations Center med dokumenterad ledarerfarenhet. Vill du vara med på en tillväxtresa inom järnvägsbranschen där du har stor chans att påverka företagets framtid och samtidigt utveckla medarbetarna i ditt team? Tag chansen, läs vidare och ansök idag!

Arbetsuppgifter
Operations Center ansvarar för att säkerställa leveransen till kunder runtom i Norden. Ditt uppdrag som Chef över Operations Center är att driva utvecklingen framåt mot ännu nöjdare kunder och ännu högre kvalitet. Detta görs bland annat genom operativt arbete kring tågplanering såväl som strategisk planering gentemot kunder och entreprenörer. Högt fokus ligger på effektivisering och utveckling av interna plattformar och system tillsammans med IT.

Vidare har du fullt personalansvar där du ansvarar för personalbudget och coaching av ett tjugotal medarbetarna som ingår i ditt team, där syftet är att ge varje medarbetare verktyg och förutsättningar att öka potentialen för att nå egna individuella positiva mål likväl som företagsmål. Hector Rail har kunder från norr till söder i Sverige, Norge och Danmark. Huvudkontoret finns i Stockholm vilket innebär några resdagar i månaden. Du rapporterar till Director of Operation & Safety.

Din profil
Vi värderar din sociala förmåga och ditt ledarskap högt samtidigt som du har ett strategiskt och analytiskt tänkande för att lösa uppkomna problem. I och med att jobbet innebär ett stort ansvar gentemot kunder och medarbetare ser vi att du är flexibel och självgående med ett utvecklande företagstänk där du kommer med nya idéer, får saker gjorda och klarar av att ta beslut i pressade situationer. Vi tror att du kommer från järnvägs- eller transportindustrin där du arbetat med liknande uppgifter tidigare och har kännedom kring branschen i stort. Meriterande är även om du arbetat med avtalshantering, projektledning och har kännedom om hälso- och säkerhetsbestämmelser. Svenska och engelska på avancerad nivå är ett krav och grundläggande tyska är meriterande.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning AB. Urval sker löpande, registrera därför din ansökan snarast.

Om kundföretaget
Hector Rail är ett privatägt järnvägsföretag som erbjuder tågtransporter till kunder såsom industri, speditörer och andra järnvägsoperatörer på den europeiska marknaden. Med utgångspunkt från en stark finansiell plattform designar vi moderna, kreativa, kvalitativa och effektiva lösningar som skapar värde för våra kunder. 300 medarbetare och 75 lokomotiv levererar imponerande 7,2 miljoner tågkilometer per år i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland. Vår ambition är att våra medarbetarens sammansättning ska präglas av mångfald.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Oskar Trulsson
076 805 94 04

Typ av tjänst

Gruppchef

Uppdragsgivare

Hector Rail AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2018-04-28

SÖK TJÄNSTEN