Lediga jobb

Här hittar du de lediga jobb vi har just nu. Ta första steget mot ett nytt jobb med nya utmaningar. Ansök redan idag! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Lediga jobb

Här hittar du de lediga tjänster vi har just nu. Välkommen med din ansökan!

Första steget till ett nytt jobb

Är du arbetssökande eller vill komma vidare i din karriär – är det här rätt plats att börja. Hos oss finns alla möjligheter. Flera intressanta och attraktiva arbetsgivare söker nya medarbetare. Registrera dig och sök bland alla spännande framtidsmöjligheter!

Registrera ditt CV

Om du registrerar ditt CV kontaktar vi dig när vi har ett ledigt jobb som matchar din profil.

Registrera dig här

Sök aktuella tjänster

Vårt uppdrag
Har du arbetat inom kemi, alternativt har en naturvetenskaplig utbildning eller liknande kan detta vara din framtid! Stena bidrar till en renare framtid och söker dig som vill bidra till det bättre!

Tillsammans med dina kollegor sorterar ni farligt avfall så det tas hand om på bästa sätt. Rollen innefattar även administrativt arbete och ger en stor variation i vardagens arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter
Stena Recycling tar hand om och utvecklar sina kunders avfallshantering. Som sorterare inom företagets sorteringsverksamhet arbetar du med praktisk kemi, det vill säga avfallshantering och sortering av kemiska produkter.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att klassificera, sortera och märka farligt avfall som exempelvis syror, färg och laboratoriekemikalier. Du säkerställer att hantering och transporter sker enligt gällande ADR. Du kommer att vara ute på kundbesök där du sorterar och färdigställer det farliga avfallet för transport tillbaka till Stena Recyclings anläggning eller till andra mottagningsanläggningar.

Arbetsuppgifterna bygger på ett nära samarbete med Stena Recyclings mottagningspersonal och innefattar en mängd kontakter både externt och internt. Kundkontakterna innebär till stor del rådgivning kring farligt avfall. Arbetet sker både inomhus och utomhus och är ibland fysiskt krävande.

Din profil
Vi söker dig som har naturvetenskaplig gymnasieutbildning alternativt annan utbildning inriktad mot kemi, samt god allmänkunskap och intresse för kemi. Vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet av arbete med farligt avfall och ADR eller inom kemiområdet. För denna tjänst är det ett krav att du har B-körkort och har du även truckkort (B1, Motviktstruck) ses det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid att du är ordningsam, självgående och flexibel samt att du tar egna initiativ i ditt arbete. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att skapa bra relationer med såväl arbetskamrater som kunder. För att vara framgångsrik i denna tjänst är det viktigt att du har ett högt säkerhetstänk och att du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö präglad av ett högt tempo.

Övrig information
Lön: fast lön
Arbetstid: dagtid
Tillträde: enligt överenskommelse

Tjänsten innebär att du initialt kommer att vara anställd som konsult hos Nercia bemanning men arbetet sker på heltid ute hos vår kund. Tanken är sedan att du efter 6 månader går över till anställning hos Stena Recycling.

Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 31 december. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Stena Recycling är Sveriges ledande återvinningsföretag med ett rikstäckande nät av filialer och produktionsanläggningar. Företaget omhändertar avfall från industri, handel och kommuner och erbjuder kvalitets- och miljösäkrade lösningar för insamling och förädling av järn- och metallskrot, rostfritt, returpapper, plast, farligt avfall och andra kemikalier samt övrigt verksamhetsavfall. Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen som också återvinner elektronikskrot och aluminium samt bedriver internationell handel med stål, metaller och olja.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Kontaktperson(er)

Ingela Klingvall

Typ av tjänst

Kemist

Uppdragsgivare

Stena Recycling

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2019-12-30

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
För dig som har en egen bakgrund inom ishockey finns nu möjligheten till en intressant och rolig tjänst inom Örebro Hockey Ungdom. Här spelar du en viktig roll för utvecklingen av barn och ungdomar och får vara med och forma en förening där glädje och tillhörighet är viktiga hörnstenar.

Arbetsuppgifter
I rollen som Sportansvarig har du följande arbetsuppgifter:

• Leda, stötta och utveckla föreningens ledare och spelare
• Tillsammans med dina kollegor driva igenom mål och visioner för föreningen
• Utföra olika tematräningar på is för föreningens spelare samt ledare
• Närvara på lagens träningar samt matcher i en coachande och stöttande roll
• Ansvara för rekrytering och utförandet av Skridskoskolan och Tre kronors hockeyskola

Tjänstgöring helg- och kvällstid förekommer.

Din profil
Vi tror att du har en utbildningsbakgrund som t.ex. idrottskonsulent, idrottspedagog eller har annan idrottsledarutbildning med ishockeyinriktning.

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av föreningsliv samt har egen sportslig förankring inom ishockeyn
• Har erfarenhet av en ledande roll och som kan coacha och motivera ledare och tränare i deras ledarskap
• Har erfarenhet av att leda barn
• Är strukturerad och van att jobba med långsiktiga uppsatta mål
• Har en hög social kompetens med en god verbal och analytisk förmåga
• Har B-körkort

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 9 december 2019.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Örebro Hockey Ungdom är en ideell förening som sedan 1972 riktar sin främsta verksamhet för barn och ungdom i Örebro stad. Föreningen har idag ca 550 aktiva barn och ungdomar samt ca 200 ledare. Verksamheten är förlagd till Trängens IP i Örebro, där är även kansliet finns.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Ingela Klingvall
076-317 34 20

Typ av tjänst

Chef

Uppdragsgivare

Örebro Hockey Ungdom

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-12-08

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vill du arbeta i en miljö som kännetecknas av hög tekniknivå och yrkesstolthet, dessutom i en bransch under ständig utveckling? Har du erfarenhet av underhåll i tillverkande industri?

Då kan du vara den vi söker för tjänsten som industri- /maskinelektriker till Meritor i Lindesberg.

Arbetsuppgifter
I rollen ingår du i underhållsteamet och arbetar med felsökning, reparation och förebyggande underhåll av fabrikens befintliga maskinpark. Ansvarsområdet innefattar all maskinutrustning på avdelningen för bearbetning. Maskinerna är CNC-, samt NC-styrda och arbetet kan innebära viss programmering.

Din profil
Vi söker dig som har en utbildning inom el och automation samt erfarenhet från liknande verksamhet, så som tillverkande industri. Allmän behörighet utgör ej ett krav men du bör ha arbetat med el upp till tusen volt. Mekanisk erfarenhet är meriterande samt kunskap inom följande tekniker/system:

- Schematic S5/S7
- Logo
- PLC
- NC-Styrningar
- Sinumerik
- Fanuc styrsystem
- Mazatrol

För att passa in i teamet har du egen hög drivkraft samt god samarbetsförmåga. Du är tydlig i din kommunikation och är serviceminded. På Meritor i Lindesberg finns en stark teamkänsla som vi gärna ser dig bidra till.

Övrig information
Detta är en rekrytering vilket innebär direkt anställning hos Meritor. Rekryteringsprocessen sker löpande så ansök redan idag.

Arbetstiden är skiftgång, även jourtjänst förekommer.

Om kundföretaget
Meritor är en ledande global leverantör av drivlinor till tung fordonsindustri. I Lindesberg produceras fram- och bakaxlar till bussar och lastbilar. Dessutom produceras komponenter såsom växlar, drevsatser, diffhjul och planetväxeldetaljer. Meritor har idag ca 10 000 anställda över hela världen med huvudkontoret i USA (Troy, Michigan). Meritor har ett 30 tal produktionsenheter och Lindesbergsfabriken är den största enheten, både avseende omsättning och anställda.

Även i Örebroregionen är Meritor en stor arbetsgivare med drygt 900 arbetare.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Tilde Olsson

Typ av tjänst

Maskinelektriker

Uppdragsgivare

Meritor HVS AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-01-01

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi på Nercia brinner för att människor utvecklas! Vill du i rollen som utbildare skapa förutsättningar för kursdeltagaren att nå sina drömmar om ett jobb inom Fastighet som Fastighetsskötare eller Fastighetsvärd? Då är det här rätt roll för dig.

Nercia är ett väletablerat företag och en stabil arbetsgivare med stark framåtanda. Vi på Nercia är stolta över det värde våra insatser bidrar med i samhället och för våra kunder och nu söker vi dig som vill bli vår nästa kollega!

Som anställd på Nercia möts man av bra sammanhållning, en familjär känsla och glada kollegor. Hos oss är alla jämlika och här finns en vi-känsla där vi bryr oss om varandra. Nercia värdesätter sina anställda högt och erbjuder ett brett utbud av förmåner som exempelvis kompetensutveckling genom fri tillgång till hela Nercias utbildningsutbud, personalbonus, frihet under ansvar, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och mycket mer.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att undervisa våra kursdeltagare främst genom klassledda lektioner. Du förväntas handleda deltagarna och bistå med teknisk kompetens för att möjliggöra att var och en skall klara av sina studieplaner och erhålla godkänt kursintyg och till slut sina yrkesmål. Se våra olika yrkesinriktningar på https://nercia.se/utbildningar/?_utbildning=yrkes

Du planerar och bedriver undervisningen enligt angivna riktlinjer tillsammans med övriga kollegor i teamet. Tillsammans arbetar ni för verksamhetens löpande utveckling i syfte att utbildningens kvalité ständigt ökar.

Din profil
Vi söker dig som har:
- minst 5 års yrkeserfarenhet på heltid eller motsvarande på deltid som yrkeslärare inom antingen fastighetsskötare, fastighetsvärd, fastighetstekniker.
- minst 1 års arbetslivserfarenhet från något av respektive yrkesområde.

För att lyckas i rollen är du social, gillar människor och förstår dess olikheter samt gillar att arbeta i grupp. Då undervisningen sker i grupp, värderas din pedagogiska förmåga högt.

Övrig information
Lön: fast lön
Arbetstid: dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 29 december 2019. Frågor om tjänsten besvaras av Anders Hällmark 076-8059406.

Om Nercia
Nercia är ett privatägt företag och har funnits på marknaden sedan 1986. I dag finns vi på 13 orter i Sverige och våra kunder finns nästan över hela landet. I vår värdegrund är relation vårt främsta ledord. En god relation är utgångspunkten i alla våra tjänster. Genom vårt breda utbud av tjänster är vi en komplett partner för personal och kompetensutveckling. Läs gärna mer på www.nercia.se

Yrkesutbildningen som tjänsten tillhör sker i samarbete med Arbetsförmedlingen, Kommun och företag som behöver nyanställa. Deltagarna erbjuds 4 olika yrkesinriktningar och genom åren har ca 8000 genomgått utbildningen och hela 80% erhållit anställning inom 90 dagar efter avslutad utbildning.

Kontaktperson(er)

Tilde Olsson

Typ av tjänst

Lärare

Uppdragsgivare

Nercua Utbildning AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-12-28

SÖK TJÄNSTEN

Pågående tillsättningar

Senast tillsatta tjänster

OBK Kalkylator

Ekman Materialhanterare

TVNO Industrielektriker

KD Solskydd Marknadsassistent

Linde Material Handling Inköpare

Nammo Sweden AB Operatör

Linde Material Handling Servicetekniker

Rörick Elektriska Verkstad AB Mekaniker

Linde Material Handling Utrustningstekniker

Jobmeal Service- och kvalitetschef

Prevas .NET utvecklare

Solinnovation Montör

Solinnovation Elektriker

Eurenco Arbetsledare

Prevas Systemutvecklare

Alfapac Extruderare

Teknikservice i Katrineholm Ekonom (Interim)

Teknikservice i Katrineholm HR (Interim)

Nobeli Business Support Avdelningschef

Nobeli Business Support Larmtekniker

Nobeli Business Support Säkerhetstekniker

PolyWorks Scandinavia Administratör

Mondi Örebro Underhållstekniker

Mondi Örebro Operatör

Emhart Glass Sweden Montör

Emhart Glass Sweden CNC-operatör

Gnutti Carlo Sweden HR-chef

Gnutti Carlo Sweden Controller

Örebro Solskydd Montör

LR Revision & Redovisning HR (Interim)

Linde Material Handling Utrustningstekniker

Linde Material Handling Inköpare

Enomic Fönster Sverige Operatör

Enomic Fönster Sverige Montör

EuroMaint Rail Reparatör

Cambrex Karlskoga Processingenjör

Cambrex Karlskoga Inköps- och kundservicechef

ELON Group Teknisk kundsupport

Prevas Automationsingenjör

Prevas Systemutvecklare

Prevas Mekanikkonstruktör

Suzuki Garphyttan CAD-operatör

Suzuki Garphyttan Underhållsmekaniker

Suzuki Garphyttan El- och automationselektriker

Epiroc Rock Drills Supply Chain specialist

Steffes Kyl & Värmepumpar Kyltekniker

Tommy Andersson Alltjänst Svetsare

Solinnovation i Värnamo Säljare

Solinnovation i Värnamo Säljare

Kanthal Industrielektriker

Beijer Industri (Tebeco) Säljare

Solinnovation i Värnamo Montör

PROSE Business Unit Manager

Kanthal Automationsingenjör

Lantmännen Unibake Sweden HR-chef

Carigon Sverige Mättekniker

KD Solskydd Produktionschef