Lediga jobb

Här hittar du de lediga jobb vi har just nu. Ta första steget mot ett nytt jobb med nya utmaningar. Ansök redan idag! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Lediga jobb

Här hittar du de lediga tjänster vi har just nu. Välkommen med din ansökan!

Första steget till ett nytt jobb

Är du arbetssökande eller vill komma vidare i din karriär – är det här rätt plats att börja. Hos oss finns alla möjligheter. Flera intressanta och attraktiva arbetsgivare söker nya medarbetare. Registrera dig och sök bland alla spännande framtidsmöjligheter!

Registrera ditt CV

Om du registrerar ditt CV kontaktar vi dig när vi har ett ledigt jobb som matchar din profil.

Registrera dig här

Sök aktuella tjänster

Vårt uppdrag
Till Svenska Retursystem i Västerås söker vi en driven och engagerad ledare med erfarenhet från Produktion och/eller planering.

Hos Svenska Retursystem arbetar du på ett företag som har i uppdrag att skapa en hållbar framtid för sina kunder. Vi erbjuder en utvecklande roll där du genom vårt systematiska förbättringsarbete får arbeta självständigt med stor frihet under ansvar på ett företag som kännetecknas av hållbarhet, cirkulär ekonomi med stark tillväxttakt och ambitiösa kollegor.

Svenska Retursystem värderar balans i livet för sina anställda och har goda förmåner som är lika för alla i organisationen.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor för in- och utleveranser samt lagning ansvarar ni för att planera, leda och följa upp produktionen så att anläggningens resurser tillvaratas optimalt och att arbetet främjar en hållbar utveckling. Dina arbetsuppgifter blir i första hand att tillsammans med teamet leda och driva förbättringsarbeten. Tillsammans ska ni initiera arbeten för att säkerställa driften på anläggningen samt att interna och externa krav efterlevs.

Det huvudsakliga arbetet består av:
•Att medverka till företagets långsiktiga utveckling.
•Att driva arbetet med en hållbar utveckling och verka för att de fastställda rutiner och policys som finns för att främja hållbar utveckling och miljöarbetet inom SRS efterlevs.
•Att aktivt skapa förutsättningar för det systematiska förbättringsarbetet
•Att ansvara för att förebyggande underhållet samt att egenkontrollen efterlevs.
•Att reducera och eliminera svinn
•Att ständigt optimera lagerlogistiken gällande kapacitet in- och ut ur huset samt fyllnadsgrad, kassationer, mm.
•Att verka för att verksamhetens utleveranskvalité är i enlighet med företagets kvalitetsnivå
•Att verka för att arbetsmiljöarbetsuppgifter som följer av arbetsmiljölagen och annan lagstiftning efterlevs.
•Att Bidra till vår kulturresa. Som Driftledare har du många olika kontaktytor inom organisationen och du får många möjligheter att utveckla såväl ditt personliga ledarskap som dina kollegors.

Din profil
För att lyckas i rollen som driftledare krävs ett genuint människointresse samt en förmåga att förenkla och förtydliga för att skapa goda förutsättningar och resultat. Du är en person som genom ditt engagemang och coachande ledarskap får människor att vilja växa och utvecklas. Du ska vara en förebild för dina medarbetare, se möjligheter och lösningar, vara en god lyssnare, ett bollplank och en god kommunikatör. Vi ser gärna att ditt ledarskap kännetecknas av Svenska Retursystems värdeord Inkluderande, Empatisk och Handlingskraftig.

Krav för tjänsten:
- Utbildning inom lager och logistik eller motsvarande erfarenhet.
- Minst fem års erfarenhet av arbetsledning inom lager och logistik.
- Mycket goda kunskaper i Office-paketet, främst Excel.
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
- B-körkort.

Meriterande:
- Arbete inom detaljhandeln.
- Arbete med poolingsystem.
- Erfarenhet av förändringsledning.
- Erfarenhet av att driva systematiskt förbättringsarbete metodiskt likt LEAN.
- Goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

Övrig information
Som driftledare rapporterar du till Chef Produktion Mitt och ingår i ledningsfunktionen för logistik och produktionsanläggningen i Västerås.

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 10 december 2020.

Svenska Retursystem strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Mångfald och en jämställd arbetsplats eftersträvas och Svenska Retursystem välkomnar givetvis kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli en nya kollega. I två år i rad har Svenska Retursystem blivit certifierade av Great Place To Work, en stolthet och ett kvitto på både god kultur och god arbetsmiljö.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Lihagen, tel. 076-000 63 03. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Svenska Retursystem är det smarta kretsloppet för våra livsmedel. Bakgrunden till vår uppkomst var övertygelsen om att hela dagligvarubranschen skulle gynnas av ett gemensamt system för lastbärare, där ansvaret skulle administreras och skötas av en gemensam part. Vårt system är baserat på standardiserade lastbärare och standardiserade tjänster som ger effektiva och hållbara varuflöden för alla aktörer i hela kedjan, från producent ut till butiken eller restaurangen. Genom samarbete och återanvändning minskar vi branschens miljöpåverkan. Vår drivkraft är att skapa effektiva processer i alla led och vi arbetar därför ständigt med att utveckla så enkla, effektiva och hållbara lösningar som möjligt för branschen.

Företaget grundades 1997, omsätter 677 Mkr (2019) och har 152 anställda. Svenska Retursystems ägs till lika delar av Dagligvaruleverantörers Förbund (DLF) och Svensk Dagligvaruhandel (SvDH) och huvudkontoret ligger i Stockholm. Våra produktions- och logistikanläggningar ligger i Helsingborg, Mölnlycke, Örebro och Västerås.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Typ av tjänst

Driftledare

Uppdragsgivare

Svenska Retursystem AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-12-09

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Svenska Retursystems produktions- och logistikanläggning i Västerås söker nu en underhållstekniker med inriktning El eller Automation. Vill du vara med på en spännande kulturresa och tillsammans med kompetenta kollegor påverka och förbättra? Ta chansen och sök rollen idag!

Hos Svenska Retursystem arbetar du på ett företag som har i uppdrag att skapa en hållbar framtid för sina kunder. Ett företag med starkt miljö- och hållbarhetstänk. Som underhållstekniker får du vara med och göra skillnad och uppmuntras till delaktighet i företagets förbättrings- och hållbarhetsarbete.

Svenska Retursystem värderar balas i livet för sina anställda och har goda förmåner som är lika för alla i organisationen. Välkommen till en familjär arbetsplats som tar hans om sina medarbetare!

Arbetsuppgifter
Anläggningen i Västerås ingår i Svenska Retursystems Operations som har ansvaret för att säkra varuflödet till bolagets kunder men även samtliga processer kopplade till order och leverans. Idag består underhållsavdelningarna av underhållstekniker och maskinoperatörer. Vidare har anläggningen en modern produktionsutrustning och detsamma gäller de styrsystem som används.

I teknikgruppen på Svenska Retursystem kommer du att arbeta med löpande underhåll av maskiner, produktionsteknisk utrustning och vara delaktig i fastighetens drift. Att förstå vikten av att arbeta förebyggande samt att förstå konsekvenserna av oplanerade produktionsstopp gör dig till en betydande del av verksamheten.

Arbetsuppgifter du kommer arbeta med:
- Utföra förebyggande underhåll av all produktionsteknisk utrustning enligt underhållsplan.
- Utföra avhjälpande underhåll i de fall det krävs.
- Genomföra felsökningar och felavhjälpning inklusive akuta reparationer.
- Utföra justeringar och trimning av anläggningen för att säkerställa optimalt flöde.
- Medverka vid nyinstallationer och vidareutveckling inom arbetsområdet.
- Bidra med och genomföra förbättringsförslag inom arbetsområdet.
- Följa lagar och föreskrifter, allt för att främja arbetsmiljön och säkerheten.

Din profil
Som person bör du vara en ordningsam och strukturerad lagspelare som är brinner för service. Du har även lätt för att arbeta självständigt samt att göra prioriteringar för företagets bästa. Det är viktigt att du, genom ditt positiva förhållningssätt, bidrar i det kontinuerliga arbetet med förbättringar i anläggningen. Vidare ser vi att du som kommer in vågar ta plats och gillar att komma med förslag.

Krav för tjänsten:

•Teknisk gymnasieutbildning, helst med el eller automation och gärna med B-behörighet.
•Minst fem års yrkesvana

Meriterande:

• Felsökning i styrda PLC maskiner med HMI.
• Arbetserfarenhet från felsökning med Siemens S7
• Vana av att arbeta med systematiskt förbättringsarbete i en produktionsmiljö.
• Erfarenheter av att delta och driva mindre lokala projekt.
• El behörighet och/eller elkonstruktion

B-körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt i denna tjänst.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 10 december 2020.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Lihagen, tel. 076- 000 63 03.

Om kundföretaget
Svenska Retursystem är det smarta kretsloppet för våra livsmedel. Bakgrunden till vår uppkomst var övertygelsen om att hela dagligvarubranschen skulle gynnas av ett gemensamt system för lastbärare, där ansvaret skulle administreras och skötas av en gemensam part. Vårt system är baserat på standardiserade lastbärare och standardiserade tjänster som ger effektiva och hållbara varuflöden för alla aktörer i hela kedjan, från producent ut till butiken eller restaurangen. Genom samarbete och återanvändning minskar vi branschens miljöpåverkan. Vår drivkraft är att skapa effektiva processer i alla led och vi arbetar därför ständigt med att utveckla så enkla, effektiva och hållbara lösningar som möjligt för branschen.

Företaget grundades 1997, omsätter 677 Mkr (2019) och har 152 anställda. Svenska Retursystems ägs till lika delar av Dagligvaruleverantörers Förbund (DLF) och Svensk Dagligvaruhandel (SvDH) och huvudkontoret ligger i Stockholm. Våra produktions- och logistikanläggningar ligger i Helsingborg, Mölnlycke, Örebro och Västerås.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Sara Lihagen
076-0006303
sara@nercia.se

Typ av tjänst

Underhållstekniker

Uppdragsgivare

Svenska Retursystem AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-12-09

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Har du intresse av analys och systematik, ständiga förbättringar och att möta, arbeta med och utveckla många olika människor, då kan det här vara en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter
Svenska Retursystem har upplevt 20 år av oavbruten tillväxt och fortsätter att växa. De befinner sig just nu i en kulturresa där de sedan hösten 2015 arbetat för att införa en högre medvetenhet kring säkerhet och ett systematiskt förbättringsarbete vid företagets fyra anläggningar. Företaget har sedan länge varit certifierade enligt ISO 14001 och ser nu att metoderna för att arbeta med systematiska förbättringar täcker såväl miljö såsom säkerhet, kvalitet och kapacitet.

Vi söker nu en koordinator för systematiskt förbättringsarbete i syfte att ytterligare bidra till den resan i Örebro. Du kommer att ansvara för att säkerställa framdriften i Svenska Retursystems kulturresa och för att fokusgrupper och förbättringsteam använder rätt metodik och systematik i sitt arbete. Du är den förlängda armen mellan verksamheten på anläggningen och de specialister som arbetar centralt inom företaget i införandet av det systematiska arbetssättet. Du stöttar och leder team och deltagare och deltar även aktivt själv i olika team - vilket är en förutsättning för att lyckas.

Rollen innefattar att "lyfta på stenar", att fördjupa sig i och analysera data samt att starta upp olika förbättringsaktiviteter. Du fungerar som ett stöd i den dagliga styrningen där du bistår Driftledaren i dennes ledning för att utveckla verksamheten gällande miljö, säkerhet, kvalitet och kapacitet.
I rollen ingår också att koordinera miljöarbetet och delta i leverensarbetet. Du kommer också att vara ersättare för Driftledaren vid dennes frånvaro.

Din profil
Som koordinator kommer du spela en viktig roll att bidra till ett nära och gott samarbete samt bra arbetsklimat i Örebro och vi tror därför att du har såväl god samarbetsförmåga som pedagogisk förmåga. Du bör ha en positiv inställning till förändring och en öppen attityd för att lära och lära ut nya saker. Det är viktigt att du är inkluderande och kan inspirera till förändring, nya arbetssätt, nyfikenhet och öppenhet och att du har tålamod med att en kulturförändring tar tid.

Arbetsuppgifterna kommer vara mycket varierande varför du behöver kunna arbeta självständigt och bringa enkelhet i komplexitet. Arbetet kräver uppföljning av verksamhet, analys av data och uppgifter samt problemlösning och vi tror därför att du besitter analytisk förmåga samt ett intresse för denna typ av uppgifter.

Krav för tjänsten:
• Erfarenhet av att arbeta i Officeprogrammen, bl.a. Excel, Word och Power Point
• Erfarenhet från arbete i produktionsmiljö
• Erfarenheter av Lean och 5s
• Vana från förbättringsarbete/förändringsarbete

Meriterande:
• Erfarenheter från projektarbeten
• Erfarenhet av ledarskap
• Erfarenhet av att arbeta med leveransfrågor
• Utbildning i Lean
• Processledning

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 8 december.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Svenska Retursystem är det smarta kretsloppet för våra livsmedel. Bakgrunden till vår uppkomst var övertygelsen om att hela dagligvarubranschen skulle gynnas av ett gemensamt system för lastbärare, där ansvaret skulle administreras och skötas av en gemensam part. Vårt system är baserat på standardiserade lastbärare och standardiserade tjänster som ger effektiva och hållbara varuflöden för alla aktörer i hela kedjan, från producent ut till butiken eller restaurangen. Genom samarbete och återanvändning minskar vi branschens miljöpåverkan. Vår drivkraft är att skapa effektiva processer i alla led och vi arbetar därför ständigt med att utveckla så enkla, effektiva och hållbara lösningar som möjligt för branschen.

Företaget grundades 1997, omsätter 677 Mkr (2019) och har 152 anställda. Svenska Retursystems ägs till lika delar av Dagligvaruleverantörers Förbund (DLF) och Svensk Dagligvaruhandel (SvDH) och huvudkontoret ligger i Stockholm. Våra produktions- och logistikanläggningar ligger i Helsingborg, Mölnlycke, Örebro och Västerås.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Ingela Klingvall
076-317 34 20

Typ av tjänst

Förbättringskoordinator

Uppdragsgivare

Svenska Retursystem

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-12-08

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vill du jobba med att hjälpa personer hitta rätt jobb och att matcha deltagare till rätt utmaning, då är detta jobbet för dig!

Nercia bemanning erbjuder bemanning, rekrytering, interim, search och omställning. Att hitta rätt person är ofta en komplicerad och arbetskrävande process. Med Nercia bemanning sparar du dyrbar tid och minimerar risken för kostsamma felrekryteringar.

Arbetsuppgifter
Jobbet innebär att hjälpa arbetssökande i deras väg mot att hitta ett arbete eller en passande utbildning genom vår tjänst Stöd och matchning.

Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med våra arbetssökande deltagare kartlägga dennes erfarenheter, förmågor och kunskaper samt upprätta och följa upp individuella handlingsplaner. Du ska kunna motivera, stötta och aktivera deltagaren samt stödja våra deltagare att nå anställning, vilket ibland sker via en praktikperiod, eller påbörja studier. I arbetet ingår även att ha en kontinuerlig kontakt med vår kund Arbetsförmedlingen.

Din profil
Vi söker dig som har minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena: Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning samt minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid.
Eller minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat och minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrke eller arbetsuppgifter:
• Arbetsledning med personalansvar
• Rekrytering
• Omställningsarbete för arbetssökande
• Studie- och yrkesvägledning
• Handläggning i personalfrågor
• Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
• Arbete med social- och gruppsykologi
• Karriärvägledning
• Eller liknande

Vi sätter stort värde på din sociala kompetens, lätt att möta nya människor, god samarbetsförmåga, flexibilitet, och lyhördhet och vi tror att du har en förmåga att skapa energi.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och har en affärsförståelse och drivs av att nå resultat. Du trivs med att arbeta i en ständigt föränderlig miljö, både självständigt och team. Du är en trygg person som har en förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper vi sätter värde på. För att trivas behöver du vara flexibel, strukturerad, utåtriktad och uthållig.

Arabiska är meriterande.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Vi erbjuder flexibel arbetstid och möjlighet till utveckling genom Nercias öppna utbildningar.

Nercia bemanning är en leverantör till Arbetsförmedlingens tjänster Stöd och matchning och kundval Rusta och matcha.

Kontaktperson(er)

Niclas Thored

Typ av tjänst

Coach

Uppdragsgivare

Nercia Bemanning

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2020-12-05

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från att arbeta som kantpressare till en av våra kunder i Västerås.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna varierar men består i huvudsak av kantpressning och plåtbearbetning. Till din hjälp kommer du arbeta i olika maskiner så som kap, svarv, pressar mm. Jobben kan variera från längre serier till unika detaljer som skall tillverkas utifrån kundspecifik beställning. Du utgår alltid från ritningsunderlag och programmerar maskiner därefter.

Rapportering av utfört arbete sker i affärssystemet Monitor.

Din profil
Vi söker dig som är flexibel och har en vilja att utvecklas. Du är utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. Då säkerhet är ett stort fokus ser vi dig vara ett föredöme gällande säkerhet, ordning och reda.

Arbetsmomenten ställer krav på precision så du är noggrann och har ett öga för kvalité. Genom din nyfikenhet och egna driv ser vi dig kunna bidra med engagemang, eget ansvar så du över tid kunna arbete självständigt.

Då arbetsuppgifterna kan variera är du trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifterna. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Meriterande är om du har kunskap från någon eller några styrsystem, kunskaper i ställ/programmering och du har även goda kunskaper i ritningsläsning.

Övrig information
- Truckkort B1-B3
- Körkort B

Om kundföretaget
Arotech AB är ett företag inom metallbranschen som startades år 1972 och har en lång erfarenhet och gedigen kompetens inom plåtbearbetning, laserskärning, konstruktion och tillverkning. Vi är ett familjeägt bolag med ca 15 duktiga konstruktörer, svetsare och montörer. Vi hjälper er med design, prototyper och legotillverkning av plåtdetaljer samt färdigmonterade system. Genom att erbjuda skräddarsydda produkter i både stora och mindre format kan vi bidra till att förbättra er verksamhet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och därmed sätter stor fokus på miljö- och kvalitetstänkande.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Kontaktperson(er)

Niclas Thored

Typ av tjänst

Kantpressare

Uppdragsgivare

Arotech AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2020-12-05

SÖK TJÄNSTEN

Pågående tillsättningar

Senast tillsatta tjänster

OBK Kalkylator

Ekman Materialhanterare

TVNO Industrielektriker

KD Solskydd Marknadsassistent

Linde Material Handling Inköpare

Nammo Sweden AB Operatör

Linde Material Handling Servicetekniker

Rörick Elektriska Verkstad AB Mekaniker

Linde Material Handling Utrustningstekniker

Jobmeal Service- och kvalitetschef

Prevas .NET utvecklare

Solinnovation Montör

Solinnovation Elektriker

Eurenco Arbetsledare

Prevas Systemutvecklare

Alfapac Extruderare

Teknikservice i Katrineholm Ekonom (Interim)

Teknikservice i Katrineholm HR (Interim)

Nobeli Business Support Avdelningschef

Nobeli Business Support Larmtekniker

Nobeli Business Support Säkerhetstekniker

PolyWorks Scandinavia Administratör

Mondi Örebro Underhållstekniker

Mondi Örebro Operatör

Emhart Glass Sweden Montör

Emhart Glass Sweden CNC-operatör

Gnutti Carlo Sweden HR-chef

Gnutti Carlo Sweden Controller

Örebro Solskydd Montör

LR Revision & Redovisning HR (Interim)

Linde Material Handling Utrustningstekniker

Linde Material Handling Inköpare

Enomic Fönster Sverige Operatör

Enomic Fönster Sverige Montör

EuroMaint Rail Reparatör

Cambrex Karlskoga Processingenjör

Cambrex Karlskoga Inköps- och kundservicechef

ELON Group Teknisk kundsupport

Prevas Automationsingenjör

Prevas Systemutvecklare

Prevas Mekanikkonstruktör

Suzuki Garphyttan CAD-operatör

Suzuki Garphyttan Underhållsmekaniker

Suzuki Garphyttan El- och automationselektriker

Epiroc Rock Drills Supply Chain specialist

Steffes Kyl & Värmepumpar Kyltekniker

Tommy Andersson Alltjänst Svetsare

Solinnovation i Värnamo Säljare

Solinnovation i Värnamo Säljare

Kanthal Industrielektriker

Beijer Industri (Tebeco) Säljare

Solinnovation i Värnamo Montör

PROSE Business Unit Manager

Kanthal Automationsingenjör

Lantmännen Unibake Sweden HR-chef

Carigon Sverige Mättekniker

KD Solskydd Produktionschef