Hitta ditt nya jobb här

Här hittar du de lediga jobb vi har just nu. Ta första steget mot ett nytt jobb med nya utmaningar. Ansök redan idag! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Lediga tjänster

Här hittar du de lediga tjänster vi har just nu. Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Vårt uppdrag
För anställning hos vår kund söker vi nu en Lean-specialist som brinner för att leda förbättringsprojekt och att arbeta för att uppnå nya möjligheter och mål.

Här får du möjlighet att dedikerat driva kontinuerliga förbättringar och leda arbetet inom Six Sigma och LEAN. Tjänsten erbjuder stort ansvar och spännande utmaningar på två tillverkande fabriker i Sverige.

Arbetsuppgifter
Som Lean-specialist ansvarar du för att driva förbättringsprojekt i syfte att reducera kostnader samt öka effektivitet och kvalitet. I rollen har man många olika kontaktytor så som fabrikschef, CFO, VSM, Underhåll, Teknik, Logistik och Kvalitet. Därtill arbetar man nära medarbetare i produktion och har daglig närvaro där det händer.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Initiera, leda och driva förbättringsprojekt
* Leda och utveckla LEAN-arbetet i företaget
* Leda och utbilda tvärfunktionella team att genomföra rotorsaksanalyser, prioritera och lösa problem.
*Utbilda medarbetare inom LEAN samt hålla i workshops i olika LEAN-verktyg så som 5S, AM, PM, Kaizen med flera.

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning inom maskinteknik, kvalitet, produktion eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har minst fem års erfarenhet från tillverkande industri och är van att leda tvärfunktionella förbättringsprojekt.

Krav för tjänsten:

• 5 års erfarenhet av praktiskt arbete inom Six Sigma och LEAN
• 3 års erfarenhet av att utbilda inom Six Sigma
• God kunskap i Officeprogrammen, bl.a. Excel, Word och Power Point
• God vana att arbeta med KPI:er som verktyg och beslutsunderlag

Meriterande är Six Sigma Black Belt samt tidigare erfarenhet av att arbeta i tvärfunktionella Kaizen- och DMAIC- projekt. Meriterande är också kunskaper inom ekonomi och finansiell styrning.

Personliga egensakper

Vi söker dig som har starkt driv och vilja att arbeta med kontinuerliga förbättringar. Du har en förmåga att få med dig människor och bygga starka team för att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.

Då arbetet innefattar många olika kontaktytor krävs det att du har god kommunikativ förmåga och är duktig på att samarbeta med andra. Arbetsuppgifterna kommer vara varierande varför du också behöver kunna arbeta självständigt och bringa enkelhet i komplexitet. En del av arbetet handlar om uppföljning av verksamhet, analys av data samt problemlösning och vi tror därför att du besitter analytisk förmåga samt ett intresse för denna typ av uppgifter.

Arbetet utgår från företagets fabrik i Kungsör-Arboga-Köping-området men innefattar också resor till andra fabriker i Sverige. Därmed bör du vara flexibel för att vara på resande fot 1-2 veckor i månaden.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 26 april 2021.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult: Sara Lihagen, tel. 076-000 63 03.

Välkommen med din ansökan!

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Typ av tjänst

Lean-specialist

Uppdragsgivare

Nercia

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-25

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Nu söker vi en erfaren interim-chef till GKN Automotive med uppdrag att under 1års tid leda, driva och utveckla arbetet på Materialstyrning och engagera teamet att arbeta mot verksamhetens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar bland annat att:

- Leda och utveckla personal och arbetssätt inom verksamhetsområdet.
- Bevakning och utveckling av varulager inom företaget.
- Budgetarbete inom verksamhetsområdet.
- Planera, prioritera och följa upp verksamheten inom den egna avdelningen
- Delta i ledningsgruppen
- Projektarbete
- Leverantörsutveckling
- MMOG audits av leverantörer
- Uppföljning/utveckling av transporter

I rollen rapporterar man till Supply Chain Manager.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet inom Supply Chain och Materialstyrning. Du har tidigare erfarenhet som chef eller ledare och gärna erfarenhet från tillverkande industri.

Vi tror att du har högskoleutbildning eller motsvarande utbildning inom Supply Chain, Materialstyrning, Produktion eller Inköp. Alternativt arbetserfarenhet som bedöms likvärdig.

Goda kunskaper i Svenska och Engelska är ett krav samt goda kunskaper inom Officepaketet.

Personliga egenskaper
För att passa i rollen krävs det att man är duktig på att interagera med andra funktioner, såväl lokala som globala. Du bör kunna fatta snabba beslut och vara en god analytiker. Vi ser också att du är flexibel som person, har hög integritet och goda ledaregenskaper.

Övrig information
Uppdraget uppskattas vara ca 12 månader. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 7 april 2021.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult: Sara Lihagen, tel. 076-000 63 03.

Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
GKN Automotive Köping är världsledande inom tillverkning av fyrhjulsdriftssystem. GKN har möjligheten att designa, utveckla och integrera fyrhjulsdrivna lösningar för en rad behov - från små stadsbilar som behöver kraven från den dagliga pendlingen, till familje-SUV: er som kräver den lugnande dragkraften och stabiliteten i alla väder, terrängfordon som är kända för sin robusta prestanda under alla förhållanden. Våra kunder i Köping är bland annat Volvo, Jaguar Land Rover, Fiat, Audi, Porsche och Lamborghini.

På GKN betyder, att göra rätt saker för våra medarbetare, att främja en säker arbetsmiljö, respektera andras rättigheter, utveckla våra anställda och uppmuntra en mångfald arbetskraft. Vi tror på att bygga en högpresterande verksamhet och har åtagit oss att leverera säkra produkter och tjänster av hög kvalitet. Vi strävar efter att minska påverkan som både vår verksamhet och våra kunder har på miljön. Våra produkter är designade för att prestera bättre än sina föregångare, vara lättare och mer effektiva.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Sara Lihagen
0760006303
sara@nercia.se

Typ av tjänst

Interim-chef Materialstyrning

Uppdragsgivare

GKN Automotive

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Interim

Sista ansökningsdag

2021-04-10

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Är du erfaren inom el och automation, har arbetat inom tillverkningsindustri och vill ta nästa steg i karriären? Nu rekryterar vi en automationselektriker till GKN Automotive i Köping. Här erbjuds en utvecklande roll där du får du möjlighet att arbeta med toppmodern teknik såsom högt automatiserade monteringsbanor och bidra till ett underhållsarbete i världsklass!

Arbetsuppgifter
GKN har en central underhållsavdelning som arbetar med att stötta hela produktionen. På underhållsavdelningen i Köping arbetar ca 90 personer varav ca 20 stycken är automationselektriker. GKN är ett modernt produktionsinriktat verkstadsföretag som erbjuder bästa möjliga arbetsmiljö med en ren och fin verkstad samt ordning och reda i arbetet.

I rollen som automationselektriker arbetar man till 90% med ny teknik och den höga automationsgraden i företaget gör att stora delar av felsökningsarbetet genomförs i PLC.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Förebyggande underhåll
• Driftsupport/driftsoptimering
• Felsökning
• Planering och beredning
• Delta i förbättringsarbeten
• Samarbete med anläggnings-/fastighetsavdelningen

GKN ser personalen som sin viktigaste resurs vilket gör att man jobbar för att behålla och utveckla sina medarbetare. Här erbjuds både intern- och extern kompetensutveckling samt karriärmöjligheter i företaget.

Din profil
Vi söker dig med treårig gymnasieutbildning inom el och automationsteknik eller motsvarande.
Därtill har du minst fem års erfarenhet från praktiskt reparationsarbete/elarbete inom tillverkningsindustrin.

Kunskaper i Siemens S7, TIA-portal samt Fanucs nyare styrsystem är meriterande och vidare kunskaper i datakommunikation såsom PC och PLC.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du i ditt jobb kommer tillhöra en
serviceavdelning. Arbetsuppgifterna kräver stor noggrannhet, flexibilitet, hög serviceanda och förmåga att kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Eftersom kontakt med utländska leverantörer och tekniker kan förekomma så ser vi gärna att du har kunskaper i engelska i tal och skrift.

Övrig information
Tjänsten är förlagd till två-skift.

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast den 11 april 2021.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult: Sara Lihagen, tel. 076-000 63 03.

Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
GKN Automotive Köping är ett centre of excellence för AWD-system (fyrhjulsdrift) på personbilsmarknaden. Det är ett modernt produktionsinriktat verkstadsföretag med toppmodern maskinpark och de anställda förser företagets globala kunder med marknadsledande produkter. Företaget har produktion och produktutveckling i Köping. Framtidens utmaningar möts med kraft, uppfinningsrikedom och uthållighet.

På GKN betyder, att göra rätt saker för våra medarbetare, att främja en säker arbetsmiljö, respektera andras rättigheter, utveckla våra anställda och uppmuntra en arbetskraft med mångfald. Vi tror på att bygga en högpresterande verksamhet och har åtagit oss att leverera säkra produkter och tjänster av hög kvalitet. Vi strävar efter att minska påverkan som både vår verksamhet och våra kunder har på miljön. Våra produkter är designade för att prestera bättre än sina föregångare, vara lättare och mer effektiva.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Sara Lihagen

sara@nercia.se

Typ av tjänst

Automationselektriker

Uppdragsgivare

GKN Automotive i Köping

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-10

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Är du en utbildad elektriker och en skicklig problemlösare inom automation? Brinner du för att ge god service? Är du intresserad av att arbeta i en spännande och dynamisk bransch med erfarna och kompetenta kollegor? Då har du kommit helt rätt!

Arbetsuppgifter
Gnutti Carlos Powertraindivision är en snabbväxande del av Gnutticoncernen som nu söker en automationselektriker till fabriken i Kungsör. Gnutti Carlo är i en expansiv fas och växer snabbt, vilket ger många möjligheter till våra medarbetare. Som automationselektriker på Gnutti Carlo arbetar du offensivt och proaktivt i produktionsmiljö med underhåll av komplex maskinutrustning. Du arbetsleder grupper vid större underhållsinsatser, arbetar med interna och externa specialister och jobbar mycket med mekanik, elektronik, PLC, NC och Vision. Du tjänstgör med erfarna eltekniker, planläggare och avdelningschefer, men också självständigt med dagliga uppgifter. Underhållsarbetet följer föreskrifter inom LEAN och det är viktigt att arbetet följer lagar och föreskrifter.

Exempel på arbetsuppgifter
· Ritningsläsning (konstruktionsritningar, elscheman, pneumatik- och hydraulikscheman).
· Sammanställning av åtgärdslista efter genomfört förebyggande underhåll.
· Sökning av information i teknisk dokumentation på svenska eller engelska.
· Programmering i PLC- och NC-system.
· Genomförande och rapportering av förebyggande underhåll enligt rutiner (exempelvis 5 Varför)
· Återställande av enkla och avancerade elektriska funktionsfel på produktionsutrustning, fastighet och processystem.
· Eskalering av akut stopp till företagsledning
· Anskaffning av reservdel akut efter samråd med UH-chef eller gruppledare.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av produktionsindustri med kompetens inom automation. Vi ser att du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Då dokumentation sker i datormiljö vill vi att du har god datorvana. Du har erfarenhet av felsökning/programmering inom Siemens/Fanuc styrsystem och det är mycket meriterande om du har erfarenhet av Siemens TIA portal och Beckhoff. Goda kunskaper inom robotprogrammering ABB/Yaskawa är ett stort plus!

Som person är du initiativrik, självgående och noggrann. Ditt arbetssätt är strukturerat, säkerhetsmedvetet och målinriktat. Du är van att arbeta självständigt, kan ta snabba beslut och har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med omgående start. Arbetstiderna är för närvarande 2-skift, jour på kvällar och helger kan förekomma.

Övrig information
Låter detta intressant? Tveka inte att söka redan idag!

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 11 april 2021.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult: Sara Lihagen, tel. 076-000 63 03.

Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Gnutti Carlo Sweden AB är en internationell verkstadskoncern med starka marknadspositioner inom valda segment av den globala kommersiella fordonsindustrin. Gnutti Carlo Sweden AB utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motor och kraftöverföring. Företaget ingår i den italienska koncernen Gnutti Carlo S.p.A, ett världsomspännande företag, som förutom i Italien och Sverige har verksamheter i Kanada, USA, England, Indien och Kina. Fabriker i Sverige finns i Alvesta och Kungsör med totalt ca 550 medarbetare och en omsättning på över 100 miljoner euro. Sedan 2015 ingår även aluminiumpressgjuteriet Ljunghjäll AB i Gnutti Carlo Group.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Sara Lihagen
0760006303
sara@nercia.se

Typ av tjänst

Automationselektriker

Uppdragsgivare

Gnutti Carlo Sweden

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-10

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Är du en självgående underhållsmekaniker som är redo för nästa utmaning i arbetslivet?

Nu rekryterar vi en underhållsmekaniker till GKN Automotive i Köping. Här erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och en arbetsplats där du får arbeta med toppmodern teknik i en ren och fin arbetsmiljö. Sök rollen idag och var med oss för ett underhållsarbete i världsklass.

Arbetsuppgifter
I rollen som underhållsmekaniker ingår du i ett underhållsteam om 18 personer. Arbetsuppgifterna handlar om att självständigt, såväl som i team, utföra mekaniska reparationsarbeten i maskinparken bestående av bearbetningsmaskiner och automatiserade produktionslinor. Tonvikten ligger på förebyggande underhåll även om akuta reparationer också är en stor del av arbetet.

Du arbetar i underhållssystemet Maximo med felsökning såväl som dokumentation. Hos GKN är din kompetens viktig för organisationens utveckling. Utöver möjlighet till internutbildning och karriärsutveckling inom företaget uppmuntras också deltagande i förbättringsgrupper och projekt.

Din profil
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och minst 3års erfarenhet av arbete som mekaniker inom underhåll. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och grundläggande kunskap inom underhållsmetodik. Tjänsten kräver också god kännedom inom pneumatik och hydraulik samt felsökning.

Har du erfarenhet av större industriella anläggningar är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du är ansvarstagande och samt lägger stort värde i en bra dialog. Du har förmågan att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att förbättra tillgängligheten i maskinparken. Du är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att du är självgående och serviceinriktad ser vi som en självklarhet. Vi tror också att du är tekniskt intresserad, har ett öga för detaljer och att du vill vara med och bidra till att teamet utvecklas och når ännu bättre resultat.

Övrig information
Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär direkt anställning hos GKN. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast den 15 april 2021.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult: Sara Lihagen, tel. 076-000 63 03.

Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
GKN Automotive Köping är ett centre of excellence för AWD-system (fyrhjulsdrift) på personbilsmarknaden. Det är ett modernt produktionsinriktat verkstadsföretag med toppmodern maskinpark och de anställda förser företagets globala kunder med marknadsledande produkter. Företaget har produktion och produktutveckling i Köping. Framtidens utmaningar möts med kraft, uppfinningsrikedom och uthållighet.

På GKN betyder, att göra rätt saker för våra medarbetare, att främja en säker arbetsmiljö, respektera andras rättigheter, utveckla våra anställda och uppmuntra en arbetskraft med mångfald. Vi tror på att bygga en högpresterande verksamhet och har åtagit oss att leverera säkra produkter och tjänster av hög kvalitet. Vi strävar efter att minska påverkan som både vår verksamhet och våra kunder har på miljön. Våra produkter är designade för att prestera bättre än sina föregångare, vara lättare och mer effektiva.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Sara Lihagen

sara@nercia.se

Typ av tjänst

Underhållsmekaniker

Uppdragsgivare

GKN Automotive

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-14

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vill du jobba inom en spännande bransch där din kompetens och insats spelar en stor roll.

Arbetsuppgifter
Som operatör arbetar du med- och kring ett antal maskiner där du ansvarar för att fylla på material och se till att maskinerna är i drift. Du kommer även arbeta med manuellt in- och utplock ur lager och packning av försändelser.

Din profil
Du som söker denna tjänst har lätt för att samarbeta och kommunicera. För att lyckas i rollen krävs det att du har stort fokus på kvalité samtidigt som att tempot är högt. Ordning och reda präglar arbetsplatsen så du förväntas bibehålla samma goda ordning och bidra till verksamhetens fortsatt utveckling.
Du är mån om att tillsammans med dina kollegor skapa ett bra resultat och upprättar ett trivsamt arbetsklimat.

Du har minst gymnasiekompetens, gärna med erfarenhet av datorer samt tidigare produktionsvana.

Övrig information
Arbetstid: dagtid

Tjänsten är placerad i Örebro med tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Om Nercia
Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Kontaktperson(er)

Sandra Bäcklund

Typ av tjänst

Maskinoperatör

Uppdragsgivare

Nercia

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-10

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi på Nercia brinner för att människor utvecklas! Vill du i rollen som utbildare skapa förutsättningar för kursdeltagaren att nå sina drömmar om ett jobb inom el, larm, industri och automation? Då är det här rätt roll för dig.

Nercia är ett väletablerat företag och en stabil arbetsgivare med stark framåtanda. Vi på Nercia är stolta över det värde våra insatser bidrar med i samhället och för våra kunder och nu söker vi dig som vill bli vår nästa kollega!

Som anställd på Nercia möts man av bra sammanhållning, en familjär känsla och glada kollegor. Hos oss är alla jämlika och här finns en vi-känsla där vi bryr oss om varandra. Nercia värdesätter sina anställda högt och erbjuder ett brett utbud av förmåner som exempelvis kompetensutveckling genom fri tillgång till hela Nercias utbildningsutbud, personalbonus, frihet under ansvar, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och mycket mer.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att undervisa våra kursdeltagare genom framförallt individuell handledning men undervisning inför grupp kan även förekomma. Du förväntas handleda deltagarna och bistå med teknisk kompetens för att möjliggöra att var och en skall klara av sina studieplaner och erhålla godkänt kursintyg alt. betyg och till slut sina yrkesmål. Se våra olika yrkeinriktningar på www.nercia.se/yrkesutbildning

Du planerar och bedriver undervisningen enligt angivna riktlinjer tillsammans med övriga kollegor i teamet. Tillsammans arbetar ni för verksamhetens löpande utveckling i syfte att utbildningens kvalité ständigt ökar.

Din profil
Vi söker dig som har:
- minst 5 års yrkeserfarenhet i någon form inom elteknik och
- minst 1års erfarenhet som lärare, handledare eller arbetsledare inom elteknik.

För att lyckas i rollen är du social, gillar människor och förstår dess olikheter samt gillar att arbeta i grupp. Då undervisningen sker både individuellt samt i grupp, värderas din pedagogiska förmåga högt.

Övrig information
Lön: fast lön
Arbetstid: dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31 augusti 2019. Frågor om tjänsten besvaras av Vd Kent Norström 019-20 67 04.

Om kundföretaget
Nercia är ett privatägt företag och har funnits på marknaden sedan 1986. I dag finns vi på 13 orter i Sverige och våra kunder finns nästan över hela landet. I vår värdegrund är relation vårt främsta ledord. En god relation är utgångspunkten i alla våra tjänster. Genom vårt breda utbud av tjänster är vi en komplett partner för personal och kompetensutveckling. Läs gärna mer på www.nercia.se

Yrkesutbildningen som tjänsten tillhör sker i samarbete med Arbetsförmedlingen, Kommun och företag som behöver nyanställa. Deltagarna erbjuds 4 olika yrkesinriktningar och genom åren har ca 8000 genomgått utbildningen och hela 80% erhållit anställning inom 90 dagar efter avslutad utbildning.

Typ av tjänst

Elutbildare, Stockholm

Uppdragsgivare

Nercia Utbildning

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-10

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi på Nercia brinner för att människor utvecklas! Vill du i rollen som utbildare skapa förutsättningar för kursdeltagaren att nå sina drömmar om ett jobb inom el, larm, industri och automation? Då är det här rätt roll för dig.

Nercia är ett väletablerat företag och en stabil arbetsgivare med stark framåtanda. Vi på Nercia är stolta över det värde våra insatser bidrar med i samhället och för våra kunder och nu söker vi dig som vill bli vår nästa kollega!

Som anställd på Nercia möts man av bra sammanhållning, en familjär känsla och glada kollegor. Hos oss är alla jämlika och här finns en vi-känsla där vi bryr oss om varandra. Nercia värdesätter sina anställda högt och erbjuder ett brett utbud av förmåner som exempelvis kompetensutveckling genom fri tillgång till hela Nercias utbildningsutbud, personalbonus, frihet under ansvar, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och mycket mer.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att undervisa våra kursdeltagare genom framförallt individuell handledning men undervisning inför grupp kan även förekomma. Du förväntas handleda deltagarna och bistå med teknisk kompetens för att möjliggöra att var och en skall klara av sina studieplaner och erhålla godkänt kursintyg alt. betyg och till slut sina yrkesmål. Se våra olika yrkeinriktningar på www.nercia.se/yrkesutbildning

Du planerar och bedriver undervisningen enligt angivna riktlinjer tillsammans med övriga kollegor i teamet. Tillsammans arbetar ni för verksamhetens löpande utveckling i syfte att utbildningens kvalité ständigt ökar.

Din profil
Vi söker dig som har:
- minst 5 års yrkeserfarenhet i någon form inom elteknik och
- minst 1års erfarenhet som lärare, handledare eller arbetsledare inom elteknik.

För att lyckas i rollen är du social, gillar människor och förstår dess olikheter samt gillar att arbeta i grupp. Då undervisningen sker både individuellt samt i grupp, värderas din pedagogiska förmåga högt.

Övrig information
Lön: fast lön
Arbetstid: dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31 augusti 2019. Frågor om tjänsten besvaras av Vd Kent Norström 019-20 67 04.

Om kundföretaget
Nercia är ett privatägt företag och har funnits på marknaden sedan 1986. I dag finns vi på 13 orter i Sverige och våra kunder finns nästan över hela landet. I vår värdegrund är relation vårt främsta ledord. En god relation är utgångspunkten i alla våra tjänster. Genom vårt breda utbud av tjänster är vi en komplett partner för personal och kompetensutveckling. Läs gärna mer på www.nercia.se

Yrkesutbildningen som tjänsten tillhör sker i samarbete med Arbetsförmedlingen, Kommun och företag som behöver nyanställa. Deltagarna erbjuds 4 olika yrkesinriktningar och genom åren har ca 8000 genomgått utbildningen och hela 80% erhållit anställning inom 90 dagar efter avslutad utbildning.

Typ av tjänst

Elutbildare, Stockholm

Uppdragsgivare

Nercia Utbildning

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-10

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi på Nercia brinner för att människor utvecklas! Vill du i rollen som utbildare skapa förutsättningar för kursdeltagaren att nå sina drömmar om ett jobb inom el, larm, industri och automation? Då är det här rätt roll för dig.

Nercia är ett väletablerat företag och en stabil arbetsgivare med stark framåtanda. Vi på Nercia är stolta över det värde våra insatser bidrar med i samhället och för våra kunder och nu söker vi dig som vill bli vår nästa kollega!

Som anställd på Nercia möts man av bra sammanhållning, en familjär känsla och glada kollegor. Hos oss är alla jämlika och här finns en vi-känsla där vi bryr oss om varandra. Nercia värdesätter sina anställda högt och erbjuder ett brett utbud av förmåner som exempelvis kompetensutveckling genom fri tillgång till hela Nercias utbildningsutbud, personalbonus, frihet under ansvar, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och mycket mer.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att undervisa våra kursdeltagare främst genom klassledda lektioner. Du förväntas handleda deltagarna och bistå med teknisk kompetens för att möjliggöra att var och en skall klara sina studieplaner och erhålla godkänt kursintyg och till slut sina yrkesmål.Se våra olika yrkeinriktningar på www.nercia.se/yrkesutbildning

Du planerar och bedriver undervisningen enligt angivna riktlinjer tillsammans med övriga kollegor i teamet. Tillsammans arbetar ni för verksamhetens löpande utveckling i syfte att utbildningens kvalité ständigt ökar.

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet på heltid eller motsvarande på deltid som yrkeslärare inom antingen fastighetsskötare, fastighetsvärd, fastighetstekniker eller VVS-fastighetsprogrammet.

För att lyckas i rollen är du social, gillar människor och förstår dess olikheter samt gillar att arbeta i grupp. Då undervisningen sker både individuellt samt i grupp, värderas din pedagogiska förmåga högt.

Övrig information
Lön: fast lön

Arbetstid: dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Anders Hällmark 076-8059406.

Om kundföretaget
Nercia är ett privatägt företag och har funnits på marknaden sedan 1986. I dag finns vi på 13 orter i Sverige och våra kunder finns nästan över hela landet. I vår värdegrund är relation vårt främsta ledord. En god relation är utgångspunkten i alla våra tjänster. Genom vårt breda utbud av tjänster är vi en komplett partner för personal och kompetensutveckling. Läs gärna mer på www.nercia.se

Yrkesutbildningen som tjänsten tillhör sker i samarbete med Arbetsförmedlingen, Kommun och företag som behöver nyanställa. Deltagarna erbjuds 4 olika yrkesinriktningar och genom åren har ca 8000 genomgått utbildningen och hela 80% erhållit anställning inom 90 dagar efter avslutad utbildning.

Typ av tjänst

Fastighetsutbildare, Göteborg

Uppdragsgivare

Nercia Utbildning

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-10

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi på Nercia brinner för att människor utvecklas! Vill du i rollen som utbildare skapa förutsättningar för kursdeltagaren att nå sina drömmar om ett jobb inom el, larm, industri och automation? Då är det här rätt roll för dig.

Nercia är ett väletablerat företag och en stabil arbetsgivare med stark framåtanda. Vi på Nercia är stolta över det värde våra insatser bidrar med i samhället och för våra kunder och nu söker vi dig som vill bli vår nästa kollega!

Som anställd på Nercia möts man av bra sammanhållning, en familjär känsla och glada kollegor. Hos oss är alla jämlika och här finns en vi-känsla där vi bryr oss om varandra. Nercia värdesätter sina anställda högt och erbjuder ett brett utbud av förmåner som exempelvis kompetensutveckling genom fri tillgång till hela Nercias utbildningsutbud, personalbonus, frihet under ansvar, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och mycket mer.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att undervisa våra kursdeltagare främst genom klassledda lektioner. Du förväntas handleda deltagarna och bistå med teknisk kompetens för att möjliggöra att var och en skall klara sina studieplaner och erhålla godkänt kursintyg och till slut sina yrkesmål.Se våra olika yrkeinriktningar på www.nercia.se/yrkesutbildning

Du planerar och bedriver undervisningen enligt angivna riktlinjer tillsammans med övriga kollegor i teamet. Tillsammans arbetar ni för verksamhetens löpande utveckling i syfte att utbildningens kvalité ständigt ökar.

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet på heltid eller motsvarande på deltid som yrkeslärare inom antingen fastighetsskötare, fastighetsvärd, fastighetstekniker eller VVS-fastighetsprogrammet.

För att lyckas i rollen är du social, gillar människor och förstår dess olikheter samt gillar att arbeta i grupp. Då undervisningen sker både individuellt samt i grupp, värderas din pedagogiska förmåga högt.

Övrig information
Lön: fast lön

Arbetstid: dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Anders Hällmark 076-8059406.

Om kundföretaget
Nercia är ett privatägt företag och har funnits på marknaden sedan 1986. I dag finns vi på 13 orter i Sverige och våra kunder finns nästan över hela landet. I vår värdegrund är relation vårt främsta ledord. En god relation är utgångspunkten i alla våra tjänster. Genom vårt breda utbud av tjänster är vi en komplett partner för personal och kompetensutveckling. Läs gärna mer på www.nercia.se

Yrkesutbildningen som tjänsten tillhör sker i samarbete med Arbetsförmedlingen, Kommun och företag som behöver nyanställa. Deltagarna erbjuds 4 olika yrkesinriktningar och genom åren har ca 8000 genomgått utbildningen och hela 80% erhållit anställning inom 90 dagar efter avslutad utbildning.

Typ av tjänst

Fastighetsutbildare, Stockholm

Uppdragsgivare

Nercia Utbildning

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-10

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi på Nercia brinner för att människor utvecklas! Vill du i rollen som utbildare skapa förutsättningar för kursdeltagaren att nå sina drömmar om ett jobb inom el, larm, industri och automation? Då är det här rätt roll för dig.

Nercia är ett väletablerat företag och en stabil arbetsgivare med stark framåtanda. Vi på Nercia är stolta över det värde våra insatser bidrar med i samhället och för våra kunder och nu söker vi dig som vill bli vår nästa kollega!

Som anställd på Nercia möts man av bra sammanhållning, en familjär känsla och glada kollegor. Hos oss är alla jämlika och här finns en vi-känsla där vi bryr oss om varandra. Nercia värdesätter sina anställda högt och erbjuder ett brett utbud av förmåner som exempelvis kompetensutveckling genom fri tillgång till hela Nercias utbildningsutbud, personalbonus, frihet under ansvar, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och mycket mer.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att undervisa våra kursdeltagare främst genom klassledda lektioner. Du förväntas handleda deltagarna och bistå med teknisk kompetens för att möjliggöra att var och en skall klara sina studieplaner och erhålla godkänt kursintyg och till slut sina yrkesmål.Se våra olika yrkeinriktningar på www.nercia.se/yrkesutbildning

Du planerar och bedriver undervisningen enligt angivna riktlinjer tillsammans med övriga kollegor i teamet. Tillsammans arbetar ni för verksamhetens löpande utveckling i syfte att utbildningens kvalité ständigt ökar.

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet på heltid eller motsvarande på deltid som yrkeslärare inom antingen fastighetsskötare, fastighetsvärd, fastighetstekniker eller VVS-fastighetsprogrammet.

För att lyckas i rollen är du social, gillar människor och förstår dess olikheter samt gillar att arbeta i grupp. Då undervisningen sker både individuellt samt i grupp, värderas din pedagogiska förmåga högt.

Övrig information
Lön: fast lön

Arbetstid: dagtid

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Anders Hällmark 076-8059406.

Om kundföretaget
Nercia är ett privatägt företag och har funnits på marknaden sedan 1986. I dag finns vi på 13 orter i Sverige och våra kunder finns nästan över hela landet. I vår värdegrund är relation vårt främsta ledord. En god relation är utgångspunkten i alla våra tjänster. Genom vårt breda utbud av tjänster är vi en komplett partner för personal och kompetensutveckling. Läs gärna mer på www.nercia.se

Yrkesutbildningen som tjänsten tillhör sker i samarbete med Arbetsförmedlingen, Kommun och företag som behöver nyanställa. Deltagarna erbjuds 4 olika yrkesinriktningar och genom åren har ca 8000 genomgått utbildningen och hela 80% erhållit anställning inom 90 dagar efter avslutad utbildning.

Typ av tjänst

Fastighetsutbildare, Örebro

Uppdragsgivare

Nercia Utbildning

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-04-10

SÖK TJÄNSTEN

Registrera ditt CV

Är du arbetssökande eller vill komma vidare i din karriär – är det här rätt plats att börja. Hos oss finns alla möjligheter. Flera intressanta och attraktiva arbetsgivare söker nya medarbetare. Registrera dig och sök bland alla spännande framtidsmöjligheter!

Registrera ditt CV här!

Registrera ditt CV

Är du arbetssökande eller vill komma vidare i din karriär – är det här rätt plats att börja. Hos oss finns alla möjligheter. Flera intressanta och attraktiva arbetsgivare söker nya medarbetare. Registrera dig och sök bland alla spännande framtidsmöjligheter!

Registrera ditt CV här!