Hitta ditt nya jobb här

Här hittar du de lediga jobb vi har just nu. Ta första steget mot ett nytt jobb med nya utmaningar. Ansök redan idag! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Lediga tjänster

Här hittar du de lediga tjänster vi har just nu. Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Vårt uppdrag
Med över 100 års erfarenhet inom avancerad kartongtillverkning finns gedigen kunskap och trygghet. Oppboga söker nu en driven person som vill utveckla inköp- och materialflödet till nya nivåer. Rollen är en nyckelfunktion som har stor påverkan för bolagets fortsatta tillväxt. Här får du arbeta med spännande produkter hos en arbetsgivare som värnar om sina medarbetare.

Arbetsuppgifter
I rollen som inköps-och materialplaneringsansvarig har du det yttersta ansvaret för inköp och produktionsplanering. Tillsammans med ledningsgruppen arbetar du med att säkerställa och följa upp nyckeltal, vilka är satta för att skapa framdrift och ständigt utvecklas. Med stort kundfokus arbetar du med att optimera inköp och planeringen av produktion på både kort och lång sikt för att säkerställa en hög leveranssäkerhet till kund.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Inköp av råmaterial och förhandling med leverantörer
- Säkerställa lämpliga lagernivåer för både råmaterial och färdigvaror
- Ekonomisk uppföljning för att säkerställa ett gott kassaflöde
- Optimera logistik och transportflödet

För att ta Oppboga skall kunna ta ytterligare kliv framåt behövs en utveckling inom området så stort fokus kommer ligga i att utveckla processer, arbetssätt och ledtidsmoduler i affärssystemet Microsoft Business Solutions.

Din profil
Vi söker dig med godkänd gymnasieutbildning och gärna eftergymnasial utbildning inom inköp eller planering. Du har tidigare erfarenheter av produktionsplanering och processer i tillverkande verksamhet samt några års erfarenhet från Supply Chain. Du har ett genuint intresse för att utveckla processer och arbetsmetoder.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Microsoft Business Solutions eller annat likvärdigt affärssystem. Goda kunskaper i svenska och engelska, Officepaketet samt B-körkort är krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som vill nå resultat över hela verksamheten. Arbetet kräver att du kan arbeta på ett systematiskt och överskådligt sätt med fokus på struktur, noggrannhet och flexibilitet i strävan mot företagets uppsatta mål.

Genom en positiv inställning och stort engagemang bidrar du till ett gott samarbetsklimat. Du är en kommunikativ person som gillar många kontaktytor. Du har en analytisk förmåga, stort driv och förmågan att kunna fatta egna beslut och vara lösningsorienterad. Vi ser gärna att du är ansvarstagande i kombination med en stor portion humor utan att tappa fokus på uppgiften. Du behöver både kunna arbeta självständigt med eget driv samt vara flexibel och öppen som en del i Oppboga-teamet.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 22 augusti 2021.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Nercias rekryteringskonsult: Rickard Algotsson 072-717 90 50.

Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Oppboga Bruk har tillverkat högkvalitativ kartong i fabriken utanför Fellingsbro i över 100 år. Företag över hela världen använder våra produkter till skyltar, presentkort eller förpackning för lyxartiklar som parfym och alkohol.

På Oppboga utmanar vi traditionerna inom vår bransch genom att hitta kreativa lösningar på hur kartong kan användas som ett mer miljövänligt alternativ till plast. Vår vision är att tillverka kartong i världsklass som möter behoven hos våra kunder utan att kompromissa med miljön. Besök gärna oppboga.com för att se hur vi vill förverkliga vår vision.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Rickard Algotsson

Typ av tjänst

Inköps- och materialplaneringsansvarig

Uppdragsgivare

Oppboga Bruk

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-21

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Nu söker vi en Inköpare till Linde Material Handling i Örebro. Tjänsten är konsultuppdrag under 6 månaders tid och därefter finns goda möjligheter till förlängning. Eftersom uppdraget startar 1 september är det viktigt att du som söker är tillgänglig snabbt.

Arbetsuppgifter
Som Inköpare erbjuds du en roll med stor variation och nära kontakt med leverantörer för att skapa bättre logistik kring inköp.

Arbetsuppgifterna innefattar:

- Processa artiklar genom inköpsorder, avrop samt leveransbevakning av dessa
- Systemuppdatering avseende artiklar och leverantörer
- Fakturahantering
- Hantera reklamationer och avvikelser
- Uppföljning och utveckling av leverantörer
- Upphandlingar

Din profil
Vi söker dig med gymnasial utbildning samt erfarenhet från inköpsarbete. Du har god PC-vana och har du arbetat i SAP är det mycket meriterande.
Som person är du positiv, ansvarstagande och serviceinriktad, du är van vid att hantera leverantörsrelationer och har ett stort mått av flexibilitet. Du är en metodisk, strukturerad och noggrann person med god kommunikationsförmåga och behärskar engelska i såväl tal som skrift.

Som Inköpare rapporterar du till Supply chain Manager.

Övrig information
Tjänsten innebär att du kommer att bli anställd hos Nercia men arbetet är på heltid hos kundföretaget.
Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar och logistiklösningar och ingår i den globala koncernen KION Group. Vi utvecklar produkter och tjänster som syftar till att skapa en säkrare och effektivare materialhantering. Vår verksamhet finns över hela världen, med anläggningar i Tyskland, Frankrike, Tjeckien, Kina och USA. I Sverige är vi cirka 500 medarbetare med kontor runt om i hela landet, bland annat finns vi i Malmö, Göteborg, Örebro, Stockholm och Örnsköldsvik. När du väljer att jobba hos oss blir du en del av Sveriges, och världens, starkaste företag inom materialhanteringsbranschen.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Kontaktperson(er)

Ingela Klingvall

Typ av tjänst

Inköpare

Uppdragsgivare

Nercia Bemanning

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-09

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vill du vara med och bidra till ett klimatsmart Sverige, lägre elkostnader och bättre el-lösningar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar? Vi söker en montör till Lidköping som vill ha möjlighet till utveckling, ett fritt arbete och chansen att påverka sin arbetssituation. Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter
Att vara montör på Solinnovation innebär ett arbete där du monterar de solpaneler som skickats till kund för montage. Dina dagar kommer bland annat bestå av följande:

• Ställningsbyggande
• Montering av infästningssystem
• Montering, inkoppling och inställning av solpanelerna
• Kabeldragning
• Uppstart av anläggningen
• En del kundkontakt

Solinnovation har kunder inom en radie av 10–15 mil runt Lidköping, men även på lite längre avstånd. Huvuddelen av arbetet sker i närregionen men resor med övernattning förekommer. Stor del av jobbet kommer du få lära dig på plats av erfarna montörer i företaget.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande och gillar att ta egna initiativ. Vi tror att du har en hantverkarådra i dig och gillar att arbeta på fält utan en fast arbetsplats. Eftersom solpanelerna monteras på tak är det viktigt att du klarar av att jobba på högre höjder. Det är meriterande om du har utbildning inom bygg, el eller har anskaffat dig liknande kunskaper genom tidigare arbete.

Övrig information
Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse
Lön: enligt kollektivavtal
Körkort: krav på B-körkort

Detta uppdrag är en så kallad hyr-rekrytering, vilket innebär att du kommer vara anställd av Nercia och uthyrd till Solinnovation de första sex månaderna för att sedan gå över i anställning hos Solinnovation.

Om kundföretaget
Solinnovation erbjuder solcellsanläggningar till privatpersoner, lantbrukare, bostadsrättsföreningar och företag. Solinnovation är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde. Vi har kontor i Lidköping, Linköping, Göteborg, Värnamo och Örebro. Företaget startades av Pär och Tobias som är två civilingenjörer med ett brinnande intresse för solel. Vi driver företaget med en vision att bidra till lägre elpriser för våra kunder! Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Kontaktperson(er)

Sandra Bäcklund

sandra@nercia.se

Typ av tjänst

Montör, Lidköping

Uppdragsgivare

Solinnovation i Värnamo AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-28

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Nu förstärker OBK sitt team med en Platschef i Örebro. Hos OBK finns gedigen erfarenhet av många olika typer av uppdrag, vilket medför bredd och variation i projekten. Företaget präglas av korta beslutsvägar samt fokus på att skapa trivsel och sammanhållning, bl.a. genom att erbjuda olika typer av aktiviteter för personalen.

Är du en person som trivs i en självgående roll som Platschef inom bygg? Trivs du även i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar. Om du är sugen på en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka inte att skicka in en ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter
I rollen som platschef kommer din vardag vara att leda projekt från start till mål vilket innebär att du kommer ha en nyckelroll i projekten med ett övergripande ansvar.

Som Platschef får du ett stimulerande arbete med stora möjligheter att påverka, utvecklas och växa. I rollen som Platschef kommer du att planera och driva olika byggprojekt. Du kommer göra tidsplaner, beställa material, planera arbete för både tjänstemän och yrkesarbetare. Du kommer även stödja ekonomiska sammanställningar, ha kontakt med beställare och även en hel del ritningsläsning.

Du kommer:
• Ha övergripande ansvar ute på byggarbetsplatsen där du för projekt i hamn enligt angiven tidplan från början till slut
• Samordnar entreprenörer samt egen personal för att leda bygget framåt.
• Planera resurser och produktionen
• Arbeta med ekonomistyrning
• Att upprätta och avrapportera projektprognoser

I denna roll har du många kontaktytor både internt och externt och projekten är varierande i storlek och komplexitet.

Din profil
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet att vara Platschef inom bygg.

För att passa in i rollen ser vi att du är utbildad byggnadsingenjör från högskola/universitet och besitter en relevant arbetslivserfarenhet, där du har arbetat i rollen som Platschef i flera år

Du är en person som trivs i en roll med eget ansvar och som har ett stort driv. Du har god IT-vana och kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav då det förekommer resor i tjänsten.

Du bidrar till gruppen och är lyhörd och kommunikativ i din roll gentemot kollegor och kunder. Vidare är du en noggrann person som besitter förmåga att hantera ett högt tempo med många parallella arbetsuppgifter.

Meriterande är om du:
Genomgått utbildning för arbetsmiljöansvar, BAS-U, Betong klass 2 samt tillståndsansvarig för Heta arbeten

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då det viktigaste är att hitta rätt person som vill utvecklas tillsammans med OBK.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia bemanning. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niclas Thored, tel. 073-966 84 06. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
OBK utför alla typer av entreprenader inom bygg, anläggning och industri. Vårt arbete kännetecknas av bred erfarenhet, hög kompetens och ett starkt kundfokus i alla uppdrag. Vi har stor förståelse för kundens behov och krav, vi anpassar därför våra projekt därefter. Vårt huvudfokus är kundnöjdhet och kvalité. OBK har idag ca 70 anställda och har huvudkontor i Örebro.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Niclas Thored

niclas@nercia.se

Typ av tjänst

Platschef

Uppdragsgivare

OBK Sverige AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-14

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Söker du efter en varierande vardag där ditt tekniska intresse får utrymme och gör skillnad?
Då kan detta vara rollen för dig!

Arbetsuppgifter
I tjänsten som maskinoperatör på Schur Pack kommer du att arbeta med förpackningar inom livsmedelsindustrin. Du kommer att arbeta på limavdelningen där du utifrån arbetsorder förbereder, ställer och köra limmaskinerna.

Vid eventuella maskinstopp eller defekta produkter förväntas du genom logisk felsökningsmetodik finna orsaken till problemet och avhjälpa det för att snabbt kunna återgå i drift. En stor del av rollen handlar om att förebygga driftproblem och avhjälpa eventuella maskinella fel med syfte att kunna optimera produktionen och få ut maximal kapacitet och kvalité.

Din profil
Rollen kräver ingen förförståelse inom förpackningstillverkning men desto viktigare är att du har drivet att sätta dig in i processen och snabbt skapa dig en förståelse för flödet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och gillar problemlösning. Du är driven och engagerad och ser möjligheter istället för hinder. Under stressiga situationer har du förmågan att bibehålla lugn och arbeta systematiskt.

Övrig information
Arbetstid: 2-skift
Lön: fast lön enligt kollektivavtal
Tillträde: omgående
Omfattning: heltid, tillsvidare

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia och du blir direktanställd hos Schur Pack. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Om kundföretaget
Schur Pack är en familjeägd dansk koncern som erbjuder helhetslösningar för förpackningar till bl. a livsmedelsindustrin. Företaget har ca 850 anställda vid 15 verksamheter i Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike,USA och Australien. I Sverige finns koncernen representerad i Kumla och Jönköping som är en del av division Carton Packaging.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Typ av tjänst

Maskinoperatör

Uppdragsgivare

Schur Pack

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-07

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Nu söker vi en Produktionstekniker för direktanställning hos Advantek i Laxå. Här erbjuds du en omväxlande roll i ett innovativt företag som befinner sig i en expansiv fas. Advantek är ett globalt företag med produktionsenheter i Asien och USA och det internationella samarbetet är tätt.

Framtidsutsikterna i företaget är mycket ljusa, vilket gör att det finns stora möjligheter både att utvecklas och att påverka sin egen position/tjänst i Laxå. Du blir del av en trevlig arbetsgrupp
där öppenhet och en prestigelös attityd skapar trivsel och sammanhållning.

Arbetsuppgifter
Rollen som produktionstekniker är bred och innefattar följande huvudområden:

• Kvalitetssäkring av produktionen, bl.a. mätningar av produkternas dimensioner enligt standarden EIA-481, utfallsprover, statistiska analyser, avvikelsehantering, stöd vid revisioner m.m.
• Arbete med förebyggande underhåll av produktionsmaskinerna samt reparation och felsökning vid fel.
• Förbättringsarbete – planera och genomföra olika förbättringsprojekt i syfte att optimera produktionen.

Din profil
Vi söker dig som har en verkstadsteknisk bakgrund och god förståelse för hur olika maskinelement kan samverka. Vi vill också att du har tidigare erfarenhet av underhållsarbete av produktionsmaskiner, felsökning och lättare reparationer, samt kunskap inom pneumatik.

Det ses som meriterande om du därutöver har erfarenhet av något eller några av följande områden:

• Förståelse för ISO 9001 och IATF 16949
• Mätteknik/ritningsläsning
• Automation
• El-lära
• Erfarenhet av optiska mätinstrument/Mätmaskiner
• Erfarenhet av Lean production (5S/TPM)
• Verkstadsteknisk utbildning

Som person är du självgående och initiativtagande och du ser dig själv som tekniskt lagd med god problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du är en prestigelös person som har lätt att samarbeta med andra. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Vid vår tillverkningsenhet i Laxå utvecklar och tillverkar vi avancerade precisionsförpackningssystem för hantering och positionering av komponenter.
Företaget i Laxå har en mer än 20 årig erfarenhet av att leverera mervärde åt Kund.
Vi är sedan 2016 en del av Advantek och verksamheten har sedan dess växt ca 500 %.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Typ av tjänst

Produktionstekniker

Uppdragsgivare

Advantek Convolutor AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-05

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi på Nercia brinner för att människor utvecklas! Vill du i rollen som Utbildningsledare skapa förutsättningar för studerande att nå sitt drömjobb? Då är det här rätt roll för dig.
Nercia är ett väletablerat företag och en stabil arbetsgivare med stark framåtanda. Vi på Nercia är stolta över det värde våra insatser bidrar med i samhället och för våra kunder och nu söker vi dig som vill bli vår nästa kollega!

Arbetsuppgifter
Som utbildningsledare är du ansvarig för utbildningar inom yrkeshögskola. Du är utbildarnas uppdragsgivare, de studerandes kontaktperson och länken mellan ledningen och utbildningen. Du kommer ha ett helhetsansvar för dina YH utbildningarnas olika faser. I ditt uppdrag kommer du framför allt att:
• Planera, strukturera och administrera utbildningarna
• Ha kontakt med relevanta branscher för bla praktikplatser (LIA)
• Följa upp och stötta de studerande i sina studier, handlägga studieärenden
• Tillsammans med din chef, tillsätta utbildare
• Vara delaktig i utvecklingen av kursplaner
• Vara delaktig i kvalitetsarbetet som berör utbildningen
• Genomföra möten både digitalt och fysiskt
• Vara delaktig i ansökan av nya utbildningar
• Viss mån av resor till utbildningsorterna ingår i tjänsten för att besöka utbildare, studerande och LIA platser.

Din profil
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av Yrkeshögskola. Vi ser gärna att du trivs med att skapa kontakter och känner dig bekväm i kontakt med arbetslivets företrädare och kan samverka med myndigheter. Du är intresserad av vad som händer inom arbetslivet och utbildningsbranschen.
Du behöver goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och du är en god administratör. Du är ansvarsfull och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du fokuserar på resultatet och är mån om att nå satta mål.
Som person är du utåtriktad och har lätt att anpassa dig till förändringar och du har lätt att fokusera på de saker som leder mot mål. Du är kommunikativ och tydlig, har lätt för att samarbete och är ansvarsfull.
För att lyckas i rollen är du social, gillar människor och förstår dess olikheter samt gillar att arbeta i grupp.

Meriterande är om du har erfarenhet från fastighet, el eller byggsektorn och har arbetat mycket inom projekt.

Övrig information
Vi erbjuder dig en miljö med ambitiösa och engagerade kollegor. Som anställd på Nercia möts man av bra sammanhållning och en familjär känsla. Hos oss är alla jämlika och här finns en vi-känsla där vi bryr oss om varandra. Nercia värdesätter sina anställda högt och erbjuder ett brett utbud av förmåner som exempelvis kompetensutveckling genom fri tillgång till hela Nercias utbildningsutbud, personalbonus, frihet under ansvar, friskvårdsbidrag, sociala aktiviteter och mycket mer.

Lön: fast lön

Arbetstid: dagtid

Placeringsort: Vi ser gärna att du utgår från Mellansverige, troligen Örebro län, Mälardalen eller Stockholm.

Urval sker löpande och tjänsten/tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 31 augusti 2021.
Frågor om tjänsten besvaras av Affärsutvecklingsansvarig YH, Anna Belinki 076-000 63 24, anna.belinki@nercia.se

Om Nercia
Nercia är ett privatägt företag och har funnits på marknaden sedan 1986. I dag finns vi på 11 orter i Sverige och våra kunder finns nästan över hela landet. I vår värdegrund är relation vårt främsta ledord. En god relation är utgångspunkten i alla våra tjänster. Genom vårt breda utbud av tjänster är vi en komplett partner för personal och kompetensutveckling. Nercia har de senaste åren vuxit mycket och ser en fortsatt stark tillväxt. Läs gärna mer på www.nercia.se.

Yrkesutbildningen som tjänsten tillhör sker i samarbete med Arbetsförmedlingen och MYH. Yrkeshögskola ingår i Nercias Affärsområde Yrkesutbildning där över 10 000 personer genomgått olika utbildningar och hela 80% erhållit anställning inom 90 dagar efter avslutad utbildning.

Kontaktperson(er)

Niclas Thored

niclas@nercia.se

Typ av tjänst

Utbildningsledare

Uppdragsgivare

Nercia utbildning

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-20

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Nu välkomnar vi nya ansökningar för arbete som produktionsmedarbetare hos vår kund Apoteket och deras tjänst Apodos. Vill du jobba inom en spännande bransch där din kompetens och insats spelar en viktig roll?

Arbetsuppgifter
Som produktionsmedarbetare på Apodos arbetar du med- och kring ett antal maskiner där du ansvarar för kontroll och påfyllning av material. Du kommer även arbeta med manuellt in- och utplock ur lager och packning av försändelser.

Din profil
Du som söker denna tjänst har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är engagerad och tar stort ansvar för ditt arbete. För att lyckas i rollen krävs det att du har fokus på kvalité samtidigt som tempot är högt. Ordning och reda präglar arbetsplatsen så du förväntas bibehålla samma goda ordning och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.
Du är mån om att tillsammans med dina kollegor skapa ett bra resultat och upprätthålla ett trivsamt arbetsklimat.

Du har minst gymnasiekompetens, gärna med erfarenhet av datorer samt tidigare produktionsvana.

Övrig information
Omfattning: Heltid och dagtid

Tjänsten är placerad i Örebro med tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

Om kundföretaget
Apodos är Apotekets tjänst för dosförpackade läkemedel vilket år 2017 blev ett fristående affärsområde inom Apoteket. Apodos organisation omfattar tre områden; produktutveckling, produktionsanläggning samt kundservice/orderberedning. Apodos är en tjänst som ökar patientsäkerheten, ger smidigare läkemedelshantering samt frigör tid för vården.

Om Nercia
Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Kontaktperson(er)

Fredrika Kloth

fredrika.kloth@nercia.se

Typ av tjänst

Maskinoperatör

Uppdragsgivare

Apoteket Apodos

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2021-08-15

SÖK TJÄNSTEN

Registrera ditt CV

Är du arbetssökande eller vill komma vidare i din karriär – är det här rätt plats att börja. Hos oss finns alla möjligheter. Flera intressanta och attraktiva arbetsgivare söker nya medarbetare. Registrera dig och sök bland alla spännande framtidsmöjligheter!

Registrera ditt CV här!

Registrera ditt CV

Är du arbetssökande eller vill komma vidare i din karriär – är det här rätt plats att börja. Hos oss finns alla möjligheter. Flera intressanta och attraktiva arbetsgivare söker nya medarbetare. Registrera dig och sök bland alla spännande framtidsmöjligheter!

Registrera ditt CV här!