Lediga tjänster2019-04-17T11:37:48+02:00

Lediga jobb

Här hittar du de lediga jobb vi har just nu. Ta första steget mot ett nytt jobb med nya utmaningar. Ansök redan idag! Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Lediga jobb

Här hittar du de lediga tjänster vi har just nu. Välkommen med din ansökan!

Första steget till ett nytt jobb

Är du arbetssökande eller vill komma vidare i din karriär – är det här rätt plats att börja. Hos oss finns alla möjligheter. Flera intressanta och attraktiva arbetsgivare söker nya medarbetare. Registrera dig och sök bland alla spännande framtidsmöjligheter!

Registrera ditt CV

Om du registrerar ditt CV kontaktar vi dig när vi har ett ledigt jobb som matchar din profil.

Registrera dig här

Sök aktuella tjänster

Vårt uppdrag
Till Cambrex avdelning för kvalitetskontroll (QC) söker vi dig som drivs av utmaningar och som lockas av ett omväxlande arbete i en kreativ miljö. Här finns en spännande tjänst för dig som vill arbeta i en verksamhet som bidrar till att förbättra livet för många människor!

Arbetsuppgifter
Avdelningen QC Support ansvarar för utveckling och förbättring av analysmetoder för frisläppning av etablerade produkter. I det dagliga arbetet utför du analyser av prover för processutveckling med bl a HPLC, GC, GC-MS, LC-MS, IR, NMR och en mängd våtkemiska metoder. I arbetet ingår planering, genomförande och rapportering av utförda analyser samt kvalificering / validering av nya metoder. Arbetet sker tillsammans med andra Analytiska kemister inom QC, men även i nära samarbete med kollegor från andra avdelningar såsom Forskning och utveckling och Kvalitetssäkring.

Som Analytisk kemist i denna grupp har du ett utmanande, ansvarsfullt och varierande arbete. Du ingår i ett positivt och engagerat gäng och har många kontakter med övriga delar i företaget. Cambrex står inför en spännande utvecklingsfas med många långsiktiga projekt som ger en positiv bild av framtiden där du också själv har möjlighet att utvecklas inom nya områden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Din profil
Universitets-/högskoleutbildning med inriktning analytisk/organisk kemi och god erfarenhet av kromatografiska och spektroskopiska analyser.

God kommunikativ förmåga i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.
Några års arbetslivserfarenhet inom läkemedelsindustri under cGMP är meriterande men inget krav.

Som person arbetar du gärna med andra för att gemensamt uppnå resultat. Samtidigt ska du vara ansvarstagande och självständigt kunna utföra arbetsuppgifter inom ditt eget kompetensområde. Vi tror vidare att du målmedvetet angriper frågor med ett logiskt och systematiskt angreppssätt.

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Klingvall, tel. 076- 317 34 20. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt och expansivt företag som arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. Vi tillverkar framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi är 430 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Som ett globalt team delar vi ett gemensamt mål – att förbättra livskvaliteten för våra kunders patienter över hela världen.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Ingela Klingvall
076-317 34 20

Typ av tjänst

Analytisk kemist

Uppdragsgivare

Cambrex

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-05-03

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar till arbetsplatser. Gott kaffe är viktigt för trivseln på nästan alla arbetsplatser och vi arbetar för att sätta guldkant på våra kunders vardag.

Nu söker vi dig som vill leda våra servicekonsulenter och säkerställa att kunderna har den absolut bästa kaffeupplevelsen!

Arbetsuppgifter
I rollen som service- och kvalitetsledare ansvarar du för 16st servicekonsulenter som arbetar i hela Stockholmsområdet. Din uppgift är att stötta, utveckla och leda personalen i det dagliga arbetet där 1750 kaffeplatser skall vara i toppklass varje dag.

Som service- och kvalitetsledare fördelar du arbetet och säkrar bemanning för de serviceinsatser som skall genomföras. Vi ser gärna att du har ett stort intresse av kaffe och att du tillsammans med ditt team fortsätter att utveckla kunskapen om kaffe för att hela tiden skapa mervärden hos våra kunder.

Service- och kvalitetsledaren rapporterar till regionchefen och ingår i den lokala driftgruppen samt ledningsgruppen.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att leda personal. Om du har arbetat i liknande bransch är detta meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska samt körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person behöver du vara serviceinriktad, social och kunna lösa förändringar och problem snabbt. Du är prestigelös och trivs att vara ute hos kunder dagligen samt att arbeta operativt nära de 16st servicekonsulenter du leder i arbetet.

I rollen har du mycket frihet under ansvar vilket kräver starkt driv att arbeta för den dagliga verksamheten här och nu, likväl som mot långsiktiga förbättringsprojekt.

Vi ser också att du är organiserad som person och har lätt för att leda olika typer av människor i alla åldrar.

På JOBmeal finns en stark teamkänsla där alla hjälper och stöttar varandra. Nu har du chansen att söka den spännande rollen som ledare för vårt lag!

Övrig information
Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia Bemanning. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast, dock senast 30 april 2019.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Lihagen, tel. 076 000 63 03, sara@nercia.se

Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget
JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till främst kontorsmarknaden och andra arbetsplatser. Vi finns representerade i hela landet genom 26 kontor från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi brinner för att leverera riktigt gott kaffe och för att sätta guldkant på våra kunders vardag! Kring kaffe samarbetar vi på JOBmeal med alla de stora svenska kafferosterierna. Utöver kaffe, erbjuder vi ett rikt sortiment av kringliggande produkter, allt för att förhöja våra kunders totalupplevelse.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Sara Lihagen
076-0006303
sara@nercia.se

Typ av tjänst

Chef

Uppdragsgivare

JOBmeal AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-04-29

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi söker för vår kund Ekman & CO AB en erfaren och driven lagspelare till verksamheten i Storfors. Ekman expanderar och har kommit till ett skede då utökning av verksamheten är ett måste. Därför möjliggörs nu chansen att bli deras nya kollega i en bransch där de är ledande.

Arbetsuppgifter
Du kommer i rollen som materialhanterare arbeta brett men huvudfokus på flödet från inkommande gods, inlagring till utleverans. Du kommer arbeta med:

- Lossning av lastbilar
- Mottagning och kontroll av gods
- Kvalitetssäkring av gods
- Orderplock
- Utleverans i form av lastning av lastbilar

Utöver dessa förekommande uppgifter kommer du tillsammans med kollegor ansvara för uppmärkning och optimering av flödet på lagret. Du kommer använda dig av truck (B1, motvikstruck) samt hjullastare C2

Din profil
Ekman har en inarbetad positiv personalpolitik där prestigelöshet präglar alla anställda. För att passa in i företaget ser vi därför att du har ett prestigelöst förhållningssätt, är ordningsam och strukturerad. Du gillar att arbeta i högt tempo med mycket eget ansvar. För att bibehålla den goda trivseln i företaget ser vi att du bidrar med en stor portion energi, glädje och skratt.

Krav för tjänsten:
Truckkort B1 och hjullastare C2
Erfarenhet från lagerarbete med mycket eget ansvar

Övrig information
Tillträde: Snarast möjligt enligt överenskommelse
Arbetstid: Skiftgång fm/em
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2019-05-14. Så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag! Anställningen kommer vara hos Nercia där du blir uthyrd som konsult.

Om kundföretaget
Ekman är en global sälj-och marknadsorganisation som strategiskt anpassar köpare och säljare av skogsprodukter runt om i världen. Vi gör internationell handel enkel och lönsam för partners i mer än 100 länder.

Med global närvaro och lokal kompetens tillför vi värde genom hela affärsprocessen genom att erbjuda konkurrenskraftiga inköp, starka finansiella lösningar och effektiv logistik. Ekman har över 300 anställda i 40 kontor över hela världen och hanterar cirka 4,5 miljoner ton skogsprodukter varje år.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Kontaktperson(er)

Tilde Olsson

Typ av tjänst

Truckförare

Uppdragsgivare

Ekman & Co AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

2019-05-13

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Våren indikerar för flera av våra kunder ett kommande behov av maskinoperatörer. Är du sugen på en ny utveckling och arbetsmiljö kan detta vara rollen för dig!

Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör arbetar du med mycket eget ansvar och har som ansvar att köra en eller flera maskiner löpande. Du kommer ställa in maskinerna efter typ av tillverkning som skall produceras. I vissa fall är det längre serier varpå övervakning och optimering av processen krävs, i andra fall är det korta serier som kräver tätare ändringar i maskinerna.

Din profil
Du som söker denna tjänst gillar att arbeta med eget ansvar och har stort fokus på kvalité. Då orderingången kan variera behöver du kunna anpassa dig efter situation och bibehålla lugn vid hög belastning och fokus på arbetsuppgifterna.

Som person har du lätt till skratt och gillar ett varierat arbete. Då vi värdesätter personliga egenskaper ser vi att du besitter ett stort driv, engagemang och vilja att lära sig nytt. Vi förväntar oss att du står bakom vår värdegrund där Relation är vårt främsta värdegrundsord som genomsyrar hela vår verksamhet.

Övrig information
Arbetstid: 3-skift
Lön: fast lön enligt kollektivavtal
Tillträde: enligt ök

Anställningen kommer ske genom Nercia och dublir uthyrd på heltid till kundföretaget.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag!

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.

Kontaktperson(er)

Oskar Trulsson

Typ av tjänst

Maskinoperatör

Uppdragsgivare

Nercia

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-05-04

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi har ett stort kundnätverk och arbetar löpande med tillsättningar som inte annonseras. Denna tillsättning sker genom en searchprocess som inte annonseras publikt. Är du nyfiken att höra mer om denna jobbmöjlighet? Välkommen att ta kontakt med ansvarig researcher.

Övrig information
Crane Currency är ett av de ledande företagen på världsmarknaden inom sedelpapper,
sedeltillverkning och övrigt säkerhetspapper. Som Senior Processingenjör erbjuds du en nyckelroll med ansvar för att utveckla de mest avancerade produkterna i Världen.

Processteknik på Crane Currency i Tumba består av ett högkompetent team på 10 personer. Teamet ansvarar bland annat för implementering och industrialisering av Crane Currencys nya produkter, vilket innebär stort fokus att alltid ligga i framkant kring de mest avancerade teknikerna.

Som Senior Processingenjör på Crane Currency arbetar man långsiktigt med att förbättra både produkterna och produktionen. Unikt för Crane Currency är att man kan följa hela processen från råvara till färdig produkt, vilket ger tydlig och snabb återkoppling hur olika förbättringar resulterar i produktion och vidare på slutprodukten.

Hos Crane Currency erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter genom kompetens- och förbättringsarbeten som drivs tillsammans med medarbetare från Crane Currencys produktionsanläggningar runt om i världen. Du har möjlighet att certifiera dig och arbeta fördjupat med förbättringar och avancerade problemlösningsmetoder. Vidare har du ett spännande utbyte genom kundkontakt och nära samarbete med riksbanker och tryckerier i alla olika världsdelar.

Det här är en riktigt spännande möjlighet för dig som vill arbeta i framkant med världens mest avancerade papper!

Klicka in videolänken nedan för att se mer:
https://www.youtube.com/watch?v=K_8okN1c4po

Om kundföretaget
En dynamisk kultur, en team-orienterad miljö, exceptionella människor, teknologisk innovation – allt detta har bidragit till Cranes fantastiska framgång och tillväxt. Crane Currency är ett av de äldsta bolagen inom sedelbranchen och ett av de få företag i världen som kan utföra alla steg i produktionskedjan- från design till papperstillverkning, tryckning och säkerhet. Våra medarbetare är vår mest värdefulla tillgång och vi är fast beslutna att anställa och behålla de bästa i branschen. Crane Currency är beläget inom Tumba Bruks historiska bruksområde, ca 30 km söder om Stockholm, ca 20 min från Stockholms Central. Läs mer på www.cranecurrency.com

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Tilde Olsson

Typ av tjänst

Processingenjör

Uppdragsgivare

Crane Currency

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-04-29

SÖK TJÄNSTEN

Vårt uppdrag
Vi har ett stort kundnätverk och arbetar löpande med tillsättningar som inte annonseras. Denna tillsättning sker genom en searchprocess som inte annonseras publikt. Är du nyfiken att höra mer om denna jobbmöjlighet? Välkommen att ta kontakt med ansvarig researcher.

Övrig information
Vill du vara en del av utvecklingen inom energi-Sverige i en roll där du får utlopp för din problemlösningsförmåga?

Då kan du vara serviceteknikern vi söker till Örebro Gasteknik.

I rollen arbetar du som resande servicetekniker där det dagliga arbetet görs inom 25 mils radie med utgångspunkt Örebro. Kunderna som utgörs av tillverkande industrier, återfinns över hela Sverige och Norden vilket innebär cirka 70 övernattningar per år. Arbetet sker dagtid 07.00–16.00 och som servicetekniker har du din egen välutrustade servicebil.

Hos kund arbetar du som servicetekniker med förebyggande- samt akut underhåll av gasanläggningar. I arbetet utgör automation-, el- och driftpersonal på siten nära kontaktytor. Vid svårare problem eller större projekt finns alltid kollegor på Örebro Gasteknik nära till hands via telefon eller på plats.

Det händer mycket inom energigasen, inte minst vad gäller gröna bränslen, vilket innebär en rolig utveckling där Örebro Gasteknik ligger i framkant med tekniken. Service och underhåll kring energigaser utgör en ganska liten arena i Sverige vilket innebär mycket goda och långvariga kundrelationer där kunden prioriterar funktion före allt.

Vi söker dig som är utbildad automationstekniker, industrielektriker, kyltekniker eller innehar motsvarande arbetslivserfarenhet inom felsökning och underhåll kopplat till automation. Detta är något för dig som trivs med att jobba brett gentemot olika typer av industrier, gillar att lösa problem och att hitta bra arbetssätt tillsammans med kollegor och kunder. Rollen kräver ett helhetstänk som går utanför energigastekniken samt bred förståelse för tillverkande industri.

Vill du vara en del av utvecklingen inom energi-Sverige i en roll där du får utlopp för din problemlösningsförmåga och utveckla arbetet för Örebro Gasteknik? Välkommen att höra av dig till tilde@nercia.se

Om kundföretaget
Örebro Gasteknik kombinerar kundens önskemål med tekniska lösningar framtagna med över 40 års erfarenhet i gasolbranschen. Vi utför servicebesiktningar i förebyggande syfte men även akutservice med mycket hög servicegrad. Vi är av Svenska Gasföreningen auktoriserat som gasinstallationsföretag och vårt koncept med kontrakterad säkerhets- & servicebesiktning är mycket efterfrågat. Kunskapen inom branschen är styrkan som utgör Örebro Gasteknik och vår standard är att allt vi bygger ska utgöra referenser för kommande jobb.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Kontaktperson(er)

Tilde Olsson

tilde@nercia.se

Typ av tjänst

Tekniker

Uppdragsgivare

Örebro Gasteknik AB

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2019-04-29

SÖK TJÄNSTEN

Pågående tillsättningar

Senast tillsatta tjänster

Teknikservice i Katrineholm Ekonom (Interim)

Teknikservice i Katrineholm HR (Interim)

Nobeli Business Support Avdelningschef

Nobeli Business Support Larmtekniker

Nobeli Business Support Säkerhetstekniker

PolyWorks Scandinavia Administratör

Mondi Örebro Underhållstekniker

Mondi Örebro Operatör

Emhart Glass Sweden Montör

Emhart Glass Sweden CNC-operatör

Gnutti Carlo Sweden HR-chef

Gnutti Carlo Sweden Controller

Örebro Solskydd Montör

LR Revision & Redovisning HR (Interim)

Enomic Fönster Sverige Operatör

Enomic Fönster Sverige Montör

EuroMaint Rail Reparatör

Linde Material Handling Utrustningstekniker

Linde Material Handling Inköpare

Cambrex Karlskoga Processingenjör

Cambrex Karlskoga Inköps- och kundservicechef

ELON Group Teknisk kundsupport

Prevas Automationsingenjör

Prevas Systemutvecklare

Prevas Mekanikkonstruktör

Suzuki Garphyttan CAD-operatör

Suzuki Garphyttan Underhållsmekaniker

Suzuki Garphyttan El- och automationselektriker

Epiroc Rock Drills Supply Chain specialist

Steffes Kyl & Värmepumpar Kyltekniker

Tommy Andersson Alltjänst Svetsare

Solinnovation i Värnamo Säljare

Solinnovation i Värnamo Säljare

Solinnovation i Värnamo Montör

PROSE Business Unit Manager

Kanthal Automationsingenjör

Kanthal Industrielektriker

Beijer Industri (Tebeco) Säljare

Car-O-Liner Underhållstekniker

Car-O-Liner Mättekniker

Ramnäs bruk Operatör

Headlight Systemutvecklare

Lantmännen Unibake Sweden HR Business Partner

Lantmännen Unibake Sweden HR-chef

Carigon Sverige Mättekniker

KD Solskydd Produktionschef

Örebro Gasteknik Servicetekniker

Akzo Nobel Automations- och IT-ansvarig

Advantek Convolutor Ekonom

AQ Plast Produktionschef

VentPartner i Närke Teamledare

Ekman & Co Materialhanterare

Hasselfors Garden Logistikkoordinator

Eurenco Bofors Produktionsledare

Nordic Lunch Business Controller

Nordic Lunch Order-och logistikansvarig

Outokumpu Stainless Driftansvarig