Om oss 2017-10-05T13:16:38+00:00

Vi gillar utveckling

Vi tror att människor behöver utvecklas för att må bra, göra ett bättre jobb och på så sätt bidra till företagets utveckling. Vårt uppdrag är att hjälpa företag som vill utvecklas, utbilda dig som vill ta ett kliv framåt i karriären eller utbilda dig som vill ha ett nytt jobb. Vårt erbjudande handlar också om bemanning och rekrytering där vi hjälper företag och organisationer att hitta rätt arbetskraft för att effektivisera sig och öka konkurrenskraften.

Nercia på två minuter

Vi startade som ett teknikcenter i Örebro – 1993 privatiserades verksamheten och idag utbildar, rekryterar och bemannar vi hundratals personer och företag runt om i Sverige. Under 2016 genomförde vi mer än 100 000 kursdeltagardagar och närmare 10 000 konsultdagar ute hos våra kunder.  Vi är närmare 100 personer anställda och vi har nästan 150 välmeriterade konsulter runt om i landet. I dag finns vi på elva orter i Sverige och våra kunder finns nästan över hela landet.

Fyra vägar till en bättre framtid

Vi hjälper dig som vill framåt i karriären, eller vill ha ett nytt jobb. Vi hjälper också företag och organisationer att effektivisera sig, och öka konkurrenskraften. Våra verktyg är utbildning, bemanning och rekrytering.

Bemanning och rekrytering – vi har resurserna.
Inom bemanning och rekrytering erbjuder vi dig högt kvalitativa lösningar. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån dina önskemål och krav.

Anpassade utbildningar efter dina behov.
Att sätta samman företagsanpassade och specifika utbildningar för kompetensutveckling är en av våra främsta styrkor. Vi har genom åren gjort det för många olika typer av företag och offentliga verksamheter.

Vässa dina kunskaper – ta nya kliv i karriären.
Våra karriärsprogram inom marknadsföring och management är längre utbildningar och vänder sig till personer som siktar på, eller redan har en ledande befattning. Du kan kombinera studier och arbete och på så sätt förankra dina kunskaper i verkligheten.

Yrkesutbildning – en väg till jobb.
Hittills har vi, på uppdrag från Arbetsförmedlingen, yrkesutbildat fler än 3 000 personer. Genom åren har i snitt 80 procent av våra deltagare fått anställning inom 90 dagar efter utbildningen.

Mission

Vi hjälper företag och organisationer att utvecklas och människor att göra karriär och få arbete.

Vision

Vi ska vara det attraktivaste företaget inom bemanning, rekrytering och utbildning.

Goda relationer är nyckeln till framgång

Relationer är vårt främsta ledord och vikten av goda relationer finns djupt rotad i vår värdegrund. En god relation är utgångspunkten i alla våra tjänster.

Vi bryr oss

Alla människor föds inte med samma förutsättningar. Och ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra ganska mycket. Vi vill göra det vi kan och därför avsätter vi en del av vår vinst varje år för att stötta viktiga projekt. Genom åren har vi bland annat hjälpt BRIS, UNICEF och Cancerfonden.

Goda betyg från branschen

Vi är ISO-certifierade och självklart är vi kollektivavtalsanslutna. Vi är även ett Gasellföretag, vilket innebär att vi är snabbväxande och jobbskapande. Vi har högsta kreditvärdighet (AAA) enligt branschens bedömningskriterier. Vi är även medlemmar i Bemanningsföretagen och Utbildningsföretagen genom Almega som är Sveriges ledande organisation för tjänsteföretag.

Brand Music

Hur låter Nercia? Lyssna gärna.

Låten är producerad av Niklas Edberger 2017.