Nå dina mål tillsammans med oss!

Vill du ta nästa steg i din karriär eller behöver du ett nytt jobb? Då har du kommit rätt. Vi hjälper dig att nå dina mål. Hos oss handlar utveckling om mer än bara kompetens och resultat. Det handlar också om inspiration och framförallt goda relationer.

Varför ska du välja Nercia?

Ända sedan 1993 har vi hjälpt företag och organisationer med effektivisering och kompetensförsörjning. Vi är övertygade om att företag som väljer att utbilda sin personal kommer att bli mer framgångsrika och få medarbetare som trivs bättre på jobbet. Utmaningar och behov ser olika ut så därför utgår vi alltid från ett nuläge till ett önskat framtida läge och anpassar i de flesta fall utbildningarna för att uppnå bästa möjliga resultat för just er verksamhet. Även för enskilda personer som vill vidare i karriären eller höja sin kompetens för att axla en ny roll på företaget vill vi påstå att vi är bra partner genom våra öppna utbildningar. Dessutom genomför vi yrkesutbildningar i samarbete med Arbetsförmedlingen, främst inom el och teknik. Så är du arbetssökande och vill in på arbetsmarknaden så är vi värda att kolla upp.

Som om inte det räckte så erbjuder vi även exklusiva tjänster inom bemanning och rekrytering. Det som skiljer oss från andra är att vi erbjuder utbildning i samband med bemanning eller rekryteringar. Bara en sån sak.

Vårt erbjudande

Vi på Nercia vill att du ska trivas i ditt yrkesliv. Och med rätt kompetens så vet vi att du kommer kunna göra ett bättre jobb och bidra till ett bättre resultat. Våra tjänster inom bemanning och rekrytering är något extra i och med att vi erbjuder kompetensförsörjning i samband med våra tjänster.

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar. Eller varför inte komma till oss för en fika.

Vi hjälper företag och organisationer att utvecklas och människor att göra karriär och få arbete.

Vi ska vara det attraktivaste företaget inom bemanning, rekrytering och utbildning

Relation – en långsiktig, trovärdig och lyhörd partner

Inspiration – engagemang och glädje

Kompetens – en professionell partner med bredd, erfarenhet och personligt bemötande

Resultat – med kundens resultat i fokus skapar vi utveckling och effektivitet

Vi är ISO-certifierade och självklart är vi kollektivavtalsanslutna. Vi är även ett Gasellföretag, vilket innebär att vi är snabbväxande och jobbskapande. Vi har högsta kreditvärdighet (AAA) enligt branschens bedömningskriterier. Vi är även ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetens­företagen.

Alla människor föds inte med samma förutsättningar. Och ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra ganska mycket. Vi vill göra det vi kan och därför avsätter vi en del av vår vinst varje år för att stötta viktiga projekt. Genom åren har vi bland annat hjälpt BRIS, UNICEF och Cancerfonden.

Har du en fråga?

Kontakta oss via formuläret eller ring 019 20 67 00. Välkommen!