Rusta och Matcha – vi hjälper dig hitta jobb eller utbildning

Är du arbetslös och behöver hjälp med att hitta ett jobb eller en utbildning? Då är Rusta och matcha för dig. Hos oss får du stöd och hjälp av våra handledare som vet vad som krävs för att komma ut i arbetslivet eller studier. Vi utgår från dina tidigare erfarenheter samt vad du vill jobba med i framtiden. Välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Om Rusta och Matcha (KROM)

KROM står för Kundval Rusta och Matcha och är en tjänst för dig som är arbetssökande och behöver extra hjälp med att hitta ett nytt arbete eller utbildning. Du får till exempel hjälp med att hitta och söka jobb, skriva ett bra CV, träna inför en arbetsintervju och få kontakter med arbetsgivare. Du kan få ersättning i form av aktivitetsstöd, utvecklingsersättning eller etableringsersättning när du deltar i Rusta och matcha.

Varför ska jag välja Nercia?

Vi är experter på arbetsmarknaden och vet vad som krävs för att en arbetsgivare ska vilja anställa. Samtidigt har vi över 25 års erfarenhet av utbildningsverksamhet vilket innebär att vi vet vad som krävs för att du ska kunna fortsätta vidare till studier om det intresset och målet finns. Eftersom Nercia dagligen jobbar med bemanning och rekryteringstjänster säkerställer vi att det finns ett brett kontaktnät av intresserade arbetsplatser just för dig!

Vi hjälper dig bland annat med:

  • att söka jobb eller utbildning
  • att få kontakt med företag och utbildning
  • att skriva ett bra CV
  • vad du ska tänka på inför en arbetsintervju
  • praktikplats.
  • att söka jobb via platsbanken och andra kanaler

Anmäl ditt intresse!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!
Tre enkla steg mot ett jobb eller utbildning

1. Besök arbetsförmedlingen

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill skriva in dig på Rusta och Matcha.

Läs mer på arbetsförmedlingen.se

2. Välj oss!

När Arbetsförmedlingen tagit beslut och skrivit in dig på Rusta och Matcha går du in på Arbetsförmedlingens hemsida och väljer Nercia i listan över leverantörer.

3. Vi kontaktar dig

När du valt oss kontaktar vi dig och bokar in ett möte hos oss på Nercia.