Interim2017-10-04T08:33:06+00:00

Allt fler företag väljer idag att anlita en interimskonsult, då det är en snabb och kostnadseffektiv lösning.

Smidiga lösningar för komplexa situationer

En interimslösning kan vara det bästa alternativet vid stora verksamhetsförändringar eller projekt som kräver chefer eller specialister för kortare eller längre uppdrag. Interimskonsulterna är en del av Nercias kontaktnät och besitter lång gedigen arbetslivserfarenhet.

Vad menas med interim?

En interimslösning är en effektiv och flexibel metod när du är i behov av erfarna ledare eller specialister under en begränsad tid och för ett specifikt uppdrag. En interimskonsult är en person med lång erfarenhet och kunskap inom sitt yrkesområde och som snabbt kan sätta sig in i den nya rollen.

Fördelar med interim

Ibland uppstår ett tillfälligt behov av en specifik kompetens som kräver en snabb åtgärd. Anledningarna kan vara flera, bl.a. tjänstledighet, organisatoriska förändringar, specifika projekt eller att verksamheten temporärt behöver en spetskompetens som inte finns i organisationen.

Allt fler företag väljer idag att anlita en interim resurs, då det är en snabb och kostnadseffektiv lösning. Fördelarna är många, bland annat:

  • En interimskonsult innebär en flexibilitet i uppdragets längd och omfattning
  • Interimskonsulten har gedigen erfarenhet som gör att det inte krävs någon längre introduktion till uppdraget
  • Det kommer in en objektiv person i organisationen som ser situationen med nya ögon och som kan tillföra ett nytt perspektiv
  • Interimskonsulten tillför organisationen kunskap som finns kvar även efter uppdragets slut

Hör av dig till oss så berättar vi mer!