Nercia bemanning – vi hjälper dig att hitta dina nya medarbetare

Behöver ni hyra in personal på hel- eller deltid med rätt kompetens? Vi på Nercia bemanning i Örebro hjälper er med flexibel och träffsäker bemanning och rekrytering. Vill du veta mer? Lämna dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för att prata om era behov.

Flexibel och träffsäker bemanning och rekrytering

De flesta verksamheter behöver någon gång hyra in personal. Det kan vara till ett specifikt projekt, sjukfrånvaro eller produktionstoppar. Vi har flexibla och träffsäkra lösningar för att hjälpa er med kort varsel, oavsett om det är ett kortare eller längre bemanningsuppdrag.

Auktoriserat bemanningsföretag

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av att hyra ut personal. För oss är det självklart att jobba med värdegrundsstyrd rekrytering som utgår från företagets behov och kultur. Lika självklart är det att se förbi de sökandes formella CV, att utvärdera de personliga egenskaperna och den framtida potentialen. Vi på Nercia bemanning i Örebro erbjuder även utbildning i samband med bemanningsuppdrag och rekryteringar. Testa oss gärna!

Behöver du personal?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till.Våra tjänster

Vi vill att din nya medarbetare ska vara en i teamet från dag ett. Därför utgår vi alltid från företagets värdegrund och kultur vid våra bemannings- och rekryteringsuppdrag. Dessutom erbjuder vi utbildning i samband med rekrytering och bemanning för en perfekt matchning.

Behöver ni hyra in personal på hel- eller deltid med rätt kompetens? Vi på Nercia bemanning i Örebro hjälper er med flexibel och träffsäker bemanning

Bemanning 

Ett bemanningsuppdrag kan pågå under en kortare period eller löpande under en längre tid – det är dina behov som styr.

Nercia förser dig med den kompetens du behöver och du betalar bara för arbetade timmar. Alla våra konsulter omfattas av kollektivavtal och vi står för hela arbetsgivaransvaret.

Vi hjälper er med bemanning och rekrytering

Rekrytering

En rekrytering innehåller ofta flera steg för att säkerställa en hållbar lösning över tid. Vi jobbar därför med bland annat personlighetsanalys och referenstagning. Allt för att säkerställa så att personen passar in i er företagskultur.

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera både tjänstemän och kollektivanställda.

Upptäck vårt stora nätverk av interimskonsulter

Interim

Behöver du en erfaren konsult under en begränsad tidsperiod? En stabil pjäs som kan spelreglerna och snabbt tar en ledande roll i verksamheten, eller i ett speciellt projekt?

Våra interimskonsulter har dokumenterad kompetens och gedigen arbetslivserfarenhet.

Våra främsta kompetensområden

Här har vi samlat våra främsta kompetensområden inom rekrytering och bemanning.

 • Administration

 • Ekonomi

 • Marknad/Försäljning

 • Specialist

 • Chef

 • Inköp

 • HR

 • Underhåll

 • Produktion

 • Teknik

 • Ingenjör

 • IT

Auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetens­företagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetens­företagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Söker du nytt jobb?

Oavsett varför du söker ett nytt jobb – du kan vara arbetssökande eller vilja komma vidare i din karriär – är det här rätt plats att börja. Hos oss finns alla möjligheter. Flera intressanta och attraktiva arbetsgivare söker nya medarbetare. Registrera dig och sök bland alla spännande framtidsmöjligheter!

Se våra lediga tjänster här