Vi är nominerade till Årets Näringslivspris!

Vi på Nercia är stolta och hedrade över att än en gång vara nominerade till årets näringslivspris. Senast var 2015. Nu håller vi tummarna för att det går hela vägen den 1 mars då Örebrogalan går av stapeln, vilket vore fantastiskt.

bam utbildning, diplomerad marknadsekonom

Näringslivspriset delas ut av Örebro kommun och juryn beaktar följande kriterier: Att företaget har en stabil ekonomi och uppvisar en långsiktigt hållbar utveckling. Priset ska kunna utgöra ett värdefullt inslag i företagets utveckling och verksamheten får gärna vara utvecklande och unik. Företagsledaren är en förebild i sitt ledarskap och företaget tar ett samhällsansvar.

Så här lyder nomineringen:

”Företaget är lyckosamma i sin affärsmodell och drar sig samtidigt inte för att göra det lilla extra för att lotsa människor rätt. Bolagets utvecklingsresa har varit stark och generöst genererat ett mervärde för medarbetarna.”

Vi på Nercia är stolta och hedrade över att än en gång vara nominerade. Senast var 2015. Nu håller vi tummarna för att det går hela vägen den 1 mars då Örebrogalan går av stapeln, vilket vore fantastiskt.