Välkommen på frukostföreläsning 15 februari

Digitaliseringen har förändrat och fortsätter förändra spelplanen för marknadsföring och försäljning. Hur kan du och ditt företag använda digitaliseringen smartast, dra nytta av nya möjligheter och få ett försprång gentemot konkurrenterna?

Vi bjuder på frukost och föreläsning där du får inblick i vilka digitala trender som är på gång under 2018 och hur du kan effektivisera din marknadsföring. Frukostmingel från 7.30. Föreläsning 8.00-9.00.

Digitaliseringens möjligheter

Föreläsare: Ulrika Friberg och Johan Cedermark

Ulrika Friberg
Ulrika är digitalstrateg som driver det egna konsultföretaget Digitalisera Marknad & Kommunikation. Hon har gedigen erfarenhet av att hjälpa både stora och små företag och organisationer med sin webbnärvaro och har specialiserat sig på att lotsa sina kunder genom digitaliseringsprocessen. Ulrika är utbildad kommunikatör och har arbetat både inom privat och offentlig sektor. Hon är certifierad i Google Analytics, utbildad i effektstyrning, konverteringsoptimering och användbarhetsdesign.
Johan Cedermark
Johan är affärsutvecklare, projektledare och framtidsstrateg. Han driver företaget Brightn och arbetar i såväl större som mindre företag med att skapa lönsamhet genom innovation och affärskritiska projekt, ofta med hjälp av IT. Johan har en bakgrund som systemerare/programmerare men även som marknadschef och VD och nyttjar den bredden för att löpande kunna nyttja de nya tekniska trenderna till att hitta och skapa goda affärsmöjligheter.

Anmäl dig här!
  • Nercia, Grusgropsvägen 2 Örebro

  • 15 februari kl 07.30 – 09.00

Vid frågor kontakta Johan Ellersten på 070-536 11 64 alt. johan.ellersten@nercia.se