Röjsåg2017-06-29T12:24:05+02:00

”Lär dig hantera lämpliga arbetstekniker, både för enkla och mer komplicerade arbetsmoment i ditt arbete med röjsåg.”

Röjsåg

Vi har behörighet att hjälpa dig som kund med alla körkortsnivåer ABCDEF och S. I utbildningen kommer du att lära dig hantera lämpliga arbetstekniker, både för enkla och mer komplicerade arbetsmoment samt för situationer som kan uppstå i ditt arbete med motorsåg. Med de rätta kunskaperna och förutsättningarna i avverkningsarbetet kan du undvika olyckor och onödiga belastningar samtidigt som ditt arbete blir effektivare, säkrare och trevligare.

Röjsåg A

Utbildningen är anpassad för användare som kör mycket grästrimmer, slyknivar men även sågklinga för att röja lite grövre stammar.

Röjsåg AB

Utbildningen är anpassad för användare som mer har inriktningen att röja i produktionsanpassat skogsbruk. Mer focus på riktad fällriktning och planering för att bli effektiv.

Utbildningsinformation

Att sätta samman företagsanpassade utbildningar är en av våra främsta styrkor. Vi utgår från företagets nuläge och anpassar utbildningen för att uppnå önskat framtida läge.

Alla våra utbildningar kan kombineras och anpassas efter era behov och önskemål vad gäller tid, utbildningsform och studietakt etc. Välkommen att kontakta oss!

Intresseanmälan
Fyll i formuläret kontaktar vi dig inom 24 timmar