LEAN utbildning2017-06-27T16:52:26+02:00

”Lär av slöserier och förluster och ta lärdom av nyvunna erfarenheter för att skapa det optimala systemet i att leverera produkter tjänster med rätt kvalité i rätt tid”

LEAN utbildning

I ett LEAN företag så har organisationen utvecklats till en lärande organisation som ”hatar” slöseri och förluster och ständigt tar lärdom av nyvunna erfarenheter för att skapa det optimala systemet i att leverera produkter tjänster med rätt kvalité i rätt tid med minimala kostnader och ledtider. Utbildningen vänder sig till operatörer/montörer, stödfunktioner, LEAN/TPM koordinatorer och ledare.

Exempel på innehåll

Efter utförd utbildning har deltagaren fått kunskap och förståelse i vad LEAN filosofin innefattar, möjliggör och hur en LEAN resa startar upp och fortlöper för att kunna föra in LEAN filosofin på ett systematiskt och målinriktat sätt i det egna företaget.

Utbildningsinformation

Att sätta samman företagsanpassade utbildningar är en av våra främsta styrkor. Vi utgår från företagets nuläge och anpassar utbildningen för att uppnå önskat framtida läge.

Alla våra utbildningar kan kombineras och anpassas efter era behov och önskemål vad gäller tid, utbildningsform och studietakt etc. Välkommen att kontakta oss!

Intresseanmälan
Fyll i formuläret kontaktar vi dig inom 24 timmar