LEAN spel2017-06-27T16:53:36+02:00

”Innan ett införande av LEAN filosofin i ett företag så är det viktigt för organisationen att förstå LEAN filosofins möjliga påverkan på det egna företagets förmågor i form av att leverera produkter, tjänster med rätt kvalité i rätt tid med minimala kostnader och ledtider.”

LEAN spel

Innan ett införande av LEAN filosofin i ett företag så är det viktigt för organisationen att förstå LEAN filosofins möjliga påverkan på det egna företagets förmågor i form av att leverera produkter, tjänster med rätt kvalité i rätt tid med minimala kostnader och ledtider. Lean-spelet används ofta som en kickoff utbildning inför en LEAN-resa. Utbildningen vänder sig till operatörer/montörer, stödfunktioner, LEAN/TPM koordinatorer och ledare.

Exempel på innehåll

Eter utförd utbildning har deltagaren fått förståelse och insikt i LEAN filosofins påverkan på ett företags förmåga att leverera produkter tjänster med rätt kvalité i rätt tid med minimala kostnader och ledtider.

Utbildningsinformation

Att sätta samman företagsanpassade utbildningar är en av våra främsta styrkor. Vi utgår från företagets nuläge och anpassar utbildningen för att uppnå önskat framtida läge.

Alla våra utbildningar kan kombineras och anpassas efter era behov och önskemål vad gäller tid, utbildningsform och studietakt etc. Välkommen att kontakta oss!

Intresseanmälan
Fyll i formuläret kontaktar vi dig inom 24 timmar